Hétvégi horoszkóp, 2022. október 8-9.: a Bika nem engedi el az aggodalmait, a Bakot hatalmas meglepetés éri

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre október második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

 

2022. október 7., 20:00

Szerző:

Most megmutatjuk, mit ígér a hétvégi horoszkóp a mostani hétvégére. Nézzen vissza vasárnap és a jövő héten is, mert mindennap jelentkezünk az asztrológia legújabb üzenetével! 

Kos (03.21.–04.19.)

A mostani hétvége az ön életében az újratervezésről fog szólni. Megtalálja a módját annak, hogy az eddigi problémáit megoldja, és végre egy olyan életformát alakítson ki, ami sokkal kényelmesebb lesz az ön számára, valamint a családjának is. 

Bika (04.20.–05.20.)

Nem tudja elengedni az aggodalmait a hétvégén sem, pedig rengeteg olyan programja lehetne, ami segítene abban, hogy jobb kedve legyen. A barátai látni fogják, hogy nem tud fókuszálni a jó dolgokra, ezért mindent elkövetnek, hogy rávilágítsak arra, hogy meg kell tanulnia jól éreznie magát.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A párjának semmi kedve a hétvégén kimozdulni, de ön másra sem vágyik csak izgalmakra! Keressen másik társaságot, vagy hívja fel a legközelebbi barátját, akivel már olyan régóta tervezik, hogy összefutnak. Nem másoktól függ a boldogsága. 

Rák (06.22.–07.22.)

Ideje kipihennie magát, mert a következő héten még rengeteg feladat vár önre. Nem kell bizonyítania senkinek semmit sem, így ha úgy érzi, hogy magányra vágyik, valamint arra, hogy kialudja magát, mondja le a programjait. Higgye el, hogy mindenki megérti majd! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A hétvégén fontos dologra fog rájönni a saját álmaival kapcsolatban. Az egyik az lesz, hogy mostanáig mindig mások vágyait helyezte előtérbe, ezért a saját céljaival nem tudott olyan tempóban haladni, ahogy szeretett volna. Készen áll arra, hogy most mindez megváltozzon?

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagyon közel kerülnek valakivel egymáshoz, de ez nem feltétlenül jelent egy új szerelmet, akár egy igazi mély barátság is lehet belőle, de az biztos, hogy ez az új kapcsolat rendkívül jó hatással lesz önre, és olyan tanácsokat fog kapni az illetőtől, amikre mostanában már nagyon szüksége volt. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bizalmatlan lesz valakivel kapcsolatban, aki valójában csak jót akar önnek. Gondolja át, hogy nem-e valaki más van az életében, aki arra készteti, hogy ne bízzon meg senkiben sem. Töltse a hétvégét azzal, hogy átgondolja, milyenek mostanában az emberi kapcsolatai.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy kellemetlen szituációba keveredhet, amiből nem akár egy nagyobb vita is lehet. A legjobb lesz, ha amennyire tud elhatárolódik, és nem folyik bele a dolgokba, mert lényegében ez nem az ön csatája lesz. Felesleges stresszelnie magát a hétvégén is. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Megszegi egy ígéretét, ami egy családtagjának nagyon fontos volt. Nincs mit tenni, őszintén beszélnie kell az illetővel, valamint kérjen bocsánatot, ha azt szeretné, hogy a kedves rokona ne haragudjon önre még hosszú-hosszú ideig.

Bak (12.22.–01.19.)

Hatalmas meglepetés éri a hétvégén, de egyértelműen pozitív értelemben. Élvezze ki a szabadnapjait és örüljön annak, hogy a barátaira tényleg mindenben számíthat, amit ők most több módon is be fognak bizonyítani önnek. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem tudja elengedni a múltat, ezért egy régi párkapcsolatán kezdhet el rágódni. Észre kell vennie, ha nem a jövőbe tekint, elszalaszthat olyan lehetőségeket, amelyek akár az igazi boldogsághoz is vezethetnek. Azt látja, hogy a baráti társaságában van valaki, aki nem csak barátként tekint önre?

Halak (02.19.–03.20.)

A hétvége arról fog szólni, hogy végre a hobbijának élhet! Érthető, hogy felmerül önben az a gondolat, hogy ez a hobbi akár bevételi forrás is lehetne. Nos, talán ideje utánanéznie annak, hogy milyen formában indíthat vállalkozást... 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp