3 csillagjegy, akik mesés hétvége elé néznek

3 csillagjegy számára bőven tartogat boldogságot a hétvége.

2022. október 6., 11:58

Szerző:

Hamarosan itt a hétvége! Most megmutatjuk, hogy a horoszkópjuk szerint, melyik az a 3 csillagjegy, akikre mesés hétvégre vár. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Mondhatjuk úgy is, hogy minden álma valóra válik ezen a hétvégén! Remek élményekkel fog gazdagodni, és a párjával közelebb kerülnek egymáshoz, ami szintén nagyon boldoggá fogja tenni mindkettőjüket. Egy jó hírt is fog kapni a hétvégén, ami akár az egész hónapját bearanyozhatja.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Végre lesz ideje saját magára, és arra, hogy teljes mértékben feltöltődjön! Remek napokat fog eltölteni a barátai és a családja társaságában, valamint egy komoly beszélgetésen is túl fog esni, ami után sokkal jobban fogja érezni magát. Maradjon ilyen laza az elkövetkezendő hetekben is! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Eleinte úgy érzi majd, hogy nincs semmihez kedve, de szerencsére lesz egy barátja, aki kirángatja a szomorú időszakából. Nem biztos, hogy ez a hétvége a vad bulizásról fog szólni, de arról igen, hogy jobban megismerje önmagát, tapasztalatot szerezzen és átgondolja, hogy mit akar az életben. Ne aggódjon, jó döntést fog hozni. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp