Hétvégi horoszkóp, 2022. december 10-11.: a Szűz továbbad valamit, a Vízöntőnek sikerélménye lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre december második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. december 9., 20:06

Szerző:

Olvassa el a friss és aktuális hétvégi horoszkópot! Ez már december második és advent harmadik hétvégéje – mutatjuk, milyen víkendre számíthatnak az egyes csillagjegyek.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy szép hétvégével ajándékozza meg önt a sors, amennyiben kész elfogadni, hogy ezek a napok nem minden vonatkozásban lesznek úgy szépek, ahogy ön elvárja. Találja meg a váratlanban is a szépséget, hagyja, hogy különleges fizikai és/vagy spirituális helyekre kalauzolják el önt az események!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy nagy igazságra figyelmezteti ez a hétvége a Bika csillagjegyben születetteket: van olyan, hogy az ön boldogságához más öröme szükséges. Hiába, vannak olyan dolgok, amikből minél többet ad, annál többnek örülhet. Legyen hát bőkezű ezen a hétvégén!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nagyon fontos hétvége ez a mostani az Ikrek számára: ahogyan sikerül ez a két nap, nagyrészben olyan lesz az ünnepek időszaka is két hét múlva. Szóval figyeljen oda, mire hogyan reagál, mi mit vált ki önből, így könnyebben el fogja tudni kerülni az esetleges csapdákat-buktatókat az ünnepek alatt és minden flottabbul megy majd.

Rák (06.22.–07.22.)

Kicsit befelé fordulós napok lesznek ezek a Kos csillagjegyűek számára, és jól is teszi, ha próbál összekapcsolódni a lelkében zajló eseményekkel-folyamatokkal! A hangolódáshoz-elmélyüléshez nagy segítség lehet a mozgás és a zene, vagy akár ezek kombinációja: táncoljon, hallgasson zenét sportolás közben!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ne felejtse: csak azért, mert igaza van, nem feltétlenül helyes, ha folyton az igazát hangoztatja. Olyan szituációba kerül majd a hétvégén, amelyben nem az lesz a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem az, hogy ki mennyire tud nyitott és kedves maradni a többiek irányában.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ne ragaszkodjon mindenáron valamihez, amire igazából nincs szüksége: a hétvégén kapcsolatba kerül egy személlyel, akinek viszont nagyon is jól jönne, aminek ön úgysem veszi hasznát. Vegye észre, hogy kiről van szó, és ne várja meg, hogy az illető kérjen öntől, ajánlja fel a dolgot ön!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy váratlan esemény következik be a hétvége valamelyik napján, aminek érezhető negatív és pozitív következményei is lesznek. Félig üres vagy félig tele? Ezen a hétvégén is döntenie kell majd, hogy ön hogyan látja azt a bizonyos poharat.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegyben születettek számára a négyes egy igen fontos szám lesz ezen a hétvégén: figyelje meg, hogy mire hívja fel az ön figyelmét az univerzum ezzel a számmal! Válassza a négyest!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Figyelmezteti valaki valamire, amire az ön zsigeri reakciója negatív, jórészt az illető személye és/vagy hangvétele miatt. Ne utasítson el azonban egy jó tanácsot csak azért, mert nem szimpatikus forrásból érkezik: gondolja csak végig, nem lehet, hogy neki van igaza?

Bak (12.22.–01.19.)

Egy bosszantó dolog miatt jó ideje nem tudja, hogy szóljon-panaszkodjon-e. Ezen a hétvégén megfelelő lehetőség kínálkozik majd arra, hogy szóba hozza a dolgot, fontos azonban, hogy ne túlozzon és ne hagyja, hogy az indulatok beszéljenek önből!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő csillagjegyben születetteket munka is, kikapcsolódás is várja ezen a hétvégén. Talán úgy érzi, hogy jobb lett volna a tennivalókat a hétköznapokra csoportosítani, de meglátja, most több kedvvel, jobb hatékonysággal fogja tudni elvégezni, amit el kell. A sikerélménnyel a háta mögött pedig a szórakozás-kikapcsolódás is jobban fog esni.

Halak (02.19.–03.20.)

A jövő hét egy-két eseménye már ezt a hétvégét is többféleképpen meghatározza – ugye milyen különös, ahogy a jövő már a jelenben is jelen lehet, főleg így karácsony előtt? A körülmények arra indítják önt, hogy ön pedig lélekben már a jövőben járjon, de próbáljon ennek ellenállni, mert itt és most, ezen a napon van önnek átélnivalója!

(Kiemelt kép: Pexels.com/Noelle Otto)

Horoszkóp