Ennek a 3 csillagjegynek ígér a legtöbb romantikát és szenvedélyt a szerelmi horoszkóp a hétvégére

Lesz bőven romantika és szenvedély a következő 3 csillagjegy hétvégéjében a szerelmi horoszkóp szerint.

2022. november 11., 11:11

Szerző:

Hamarosan jelentkezünk a teljes hétvégi horoszkóppal, de előtte pillantsunk bele a szerelmi horoszkópba! Az előrejelzés a következő 3 csillagjegy számára a legpozitívabb, őket mutatjuk!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Tárva nyitva van most az Ikrek csillagjegyben születettek szíve. Hagyja, hogy a szeretet, a szerelem, a szenvedély, az érzések, átjárják a lelkét! Ha erre vágyik, flörttel és/vagy romantikával is tele lehet ez a két nap, szóval élvezze, érezze az életet!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy vihar végét jelzi a horoszkóp most az ön legfontosabb személyes kapcsolatában – ha párkapcsolatban él, akkor erről a viszonyról van szó. Talán ön észre sem vette, de nem volt éppen tökéletes az összhang egy ideje kettejük között az elmúlt időben, de végre vége ennek az korszaknak, és visszatérhetnek az igaz harmóniához, romantikához!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A kapcsolatban lévő Vízöntők viszonya a párjával szintet lép ezen a hétvégén: még egy kicsivel közelebb kerülnek egymáshoz. A megnyílás, az önátadás energiája benne lesz természetesen az egyedülálló Vízöntőkben is, így ők a szokásosnál könnyebben tudnak ismerkedni ezekben a napokban, csak vigyázzanak, hogy nehogy túl sokat mutassanak önmagukból, ha az ismerkedés legelején járnak.

(Kiemelt kép: Shutterstock/sun ok)