3 csillagjegy, akire egy fontos beszélgetés vár még a héten a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegyben születettekre egy fontos beszélgetés vár a most következő napokban.

2022. november 23., 12:25

Szerző:

Az eheti horoszkóp 3 csillagjegy számára is azt mutatja, hogy a hét második felében egy fontos beszélgetés vár rájuk. Hogy melyik csillagjegyekről van szó és hogy mik a további részletek, azt alább találja.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy több- vagy sokszemélyes beszélgetés lesz nagy hatással önre. Négyen vagy még többen beszélgetnek majd egy fontos témáról, érveket és nézeteket ütköztetve. A beszélgetés az ön számára azért lesz fontos, mert bár ott azonnal nem biztos, hogy észreveszi majd, a hallottak egy magot ültetnek el önben, és ez a bizonyos gondolat idővel nagy fává terebélyesedik majd.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ön egy fontos és elgondolkodtató beszélgetésben fog részt venni egy önnél fiatalabb, illetve rangban vagy pozícióban ön alatt álló személlyel. Bár egyoldalúnak tűnhet ez a kapcsolat egy kívülálló számára, egyáltalán nem az: a beszélgetésből egyértelmű lesz, hogy mindketten hatással vannak egymásra, mindketten segíthetnek egymásnak és mindketten tanulhatnak egymástól.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő jegyben születettek számára a legfontosabb, illetve legkülönlegesebb beszélgetés a héten egy olyan dialógus lesz, amit egy idegennel folytatnak le. Bár személyesen sosem találkoztak korábban, olyan szempontból mégsem vadidegenek, hogy bizonyos dolgokat azért tudnak egymásról. Könnyen lehet, hogy egy hivatalos vagy munkával kapcsolatos megbeszélésről lesz szó.

(Kiemelt kép: Shutterstock/MAYA LAB)

Horoszkóp