3 csillagjegy, akiknek egy fontos találkozást ígér a horoszkóp a hétre

Ezen a héten egy fontos találkozásban lesz része a következő 3 csillagjegy szülötteinek a horoszkóp szerint.

2022. november 7., 14:40

Szerző:

Új hét kezdődött, és a horoszkóp 3 csillagjegy szülöttei számára egy fontos találkozást ígér erre a hétre. Az ön csillagjegye is ott van a három között? Mutatjuk!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy inspiráló idegen alakját vetíti előre a horoszkóp az Oroszlán csillagjegyűek számára a hétre. Először fog találkozni ezzel a valakivel, és az illető egy hosszú folyamatot indít majd el önben, amiről nem lehet egyelőre tudni, hogy mikor és mi lesz a vége.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Minden találkozások közül a legfontosabb várja a Mérlegeket ezen a héten: önmagukkal fognak találkozni. Méghozzá korábbi önmagukkal kell szembesülniük, aminél kevés tanulságosabb dolog van az életben. Hogy minek a segítségével fognak tudni szembenézni korábbi énükkel, az változó lehet: egy emlék, egy tárgy, egy személy, egy korábbi cselekedet jelenben is meglévő következménye... Egy biztos, azonnal egyértelmű lesz, mi az, ami változott azóta – és mi az, ami nem.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan találkozásban lesz része, amikor valaki igazán kiönti a szívét az ön számára. Egy kis időre lesz majd szüksége, hogy megemésszen és megértsen mindent, amit ez az illető elmond önnek ennek a találkozónak a során, de mindenképpen figyeljen az illetőre nyitott szívvel!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Antonio Guillem)