Ezt a 3 csillagjegyet hatalmas szerencse éri majd a hétvégén a horoszkóp szerint

Mutatjuk, a horoszkóp szerint melyik 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a hétvégén.

2023. február 17., 13:09

Szerző:

Az aktuális horoszkóp szerint a szerencse ön mellett áll majd a hétvégén, ha ön az alábbi 3 csillagjegy valamelyikében született.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg elsősorban a szerelemben lesz szerencsés ezen a hétvégén. Ha ön éppen egyedülálló, különösen alkalmas időszak ez a társkeresésére, ismerkedésre, flörtölésre, randizásra! Ha ön kapcsolatban van, akkor is minden bizonnyal érezni fogja, hogy a szerencse úgy hozza, hogy önnek és párjának minél szebb, minél romantikusabb, minél meghittebb pillanatokban lehessen része.

Bak (12.22.–01.19.)

Akkora mázlija lesz a Baknak ezen a hétvégén, hogy olyasmi esik meg vele, aminek minimálisan kicsi az esélye, gyakorlatilag nulla. És mégis, önnel most megtörténik a lehetetlen – úgy tűnik, az univerzum bármire képes, csak hogy önnek mosolyt csaljon az arcára!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Figyelje a 7-es számot majd a hétvégén, mert ez fog önnek szerencsét hozni, ez lesz az ön szerencseszáma! Ez a szám az intuícióval is szoros kapcsolatban áll, ami arra utal, hogy figyelnie kell megérzéseit, cselekedjen úgy, ahogy a belső hang súgja, és a szerencse ön mellett lesz!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp