Ennek a 3 csillagjegynek fantasztikus jó hírrel indul majd a jövő hét a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülöttei már most örülhetnek, mert a horoszkóp azt ígéri nekik, hogy a következő hét egy jó hírrel indul számukra.

2023. május 6., 20:07

Szerző:

Ha még éppen, hogy élvezi a hétvégét és nem igazán várja a jövő hetet, akkor a horoszkóp most lehet, hogy önt is figyelmezteti, hogy márpedig érdemes várni! A következő 3 csillagjegy szülöttei számára ugyanis egy fantasztikus jó hírrel indul majd a jövő hét. Íme, melyik 3 csillagjegyről van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

A munkahelyén egy igazán pozitív fejlemény várja majd az új hét kezdetekor. Az, hogy ez a pozitív fordulat mennyire lesz tartós, az még elválik, de már az egyértelmű jó hír, hogy legalább most ennyivel leegyszerűsödnek, kellemesebbé válnak a dolgok.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz csillagjegy szülöttei számára egy olyasvalamivel kapcsolatos a jövő hét első nagy jó híre, amitől már egy ideje tartanak, sőt, talán úgy is lehet fogalmazni, hogy szoronganak. Ezzel a nagy jövőbeni mumussal kapcsolatos jó hír természetesen az, hogy ez a fenyegető dolog mégsem (olyan) fenyegető, nem fog megvalósulni az, amitől tart.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas a jövő hét elején tudja meg a jó hírt: egy nagy lépéssel közelebb került a céljához, amelynek eléréséért már jó ideje tesz erőfeszítéseket. Merítsen reményt és ezzel együtt energiát ebből a hírből, mert most már tényleg nincs sok hátra ahhoz, hogy elérje, amire vágyik!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)