3 csillagjegy, akik számára egy jó hírrel indul majd a jövő hét a horoszkóp szerint

A következő három csillagjegy szülöttei számára azt jelzi előre a horoszkóp, hogy egy jó hírt kapnak majd a jövő hét elején.

2023. június 3., 20:07

Szerző:

Szép vasárnapot kívánunk önnek, és különösen szép lehet ez a vasárnap a következő 3 csillagjegy szülöttei számára, mert azt írja számukra a horoszkóp, hogy a jövő hét elején egy jó hírt kapnak majd.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Jó ideje dolgozik egy probléma megoldásán, vagy ha éppen nem dolgozik rajta, szenved a dolog megoldatlanságától. Nos, a jövő héten végre megjön a jó hír: segítséget kap a probléma rendezéséhez, sőt az is lehet, hogy végre magától elsimul az egész. Egy gonddal kevesebb – ennél jobban nem is indulhatna a hét!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió egy sikerről értesül majd: most derül ki, hogy egy célt, amit el kívánt érni, a tervének köszönhetően valóban sikerül is elérnie. Nem volt ez mindig egyértelmű, volt, amikor úgy nézett ki, hogy nem túl jók az esélyei, de fordult a kocka, és a Skorpió most örülhet majd, mert övé lesz a siker!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan személytől kap majd jó hírt a Halak, akivel igen nagy rangbeli-, pozícióbeli- és/vagy korkülönbség van köztük. Lehet, hogy valamennyire furcsa lesz pont ettől a személytől hallani az örvendetes hírt, és könnyen lehet, hogy úgy ítéli meg, hogy az adott szituációban jobb, ha nem örvendezik túlságosan a hírnek. Ha így is van, nem probléma, hiszen lesz kivel együtt örülni később.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)

Horoszkóp