3 csillagjegy, akiknek flörtöt-romantikát ígér a szerelmi horoszkóp október utolsó hetére

A következő 3 csillagjegy szülöttei azok, akiknek a szerelmi horoszkóp szerint a leginkább érzelemdús hete lesz.

2022. október 22., 20:07

Szerző:

Nézzünk bele a jövő hétre, azaz október hónap utolsó napjaira vonatkozó szerelmi horoszkópba! Az előrejelzés a következő 3 csillagjegy szülötteinek ígéri a legtöbb érzelmet, flörtöt, romantikát.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kísérletezős, pajkos, kalandozós energiát ad az univerzum az Ikreknek ezen a héten. Ez különösen alkalmassá teszi ezt az időszakot az ismerkedésre-flörtölésre a szingliknek, és a kapcsolat megerősítésre-felpezsdítésére a már kapcsolatban élőknek. Használja ki az alkalmat!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy új kezdetet fog hozni ez a hét a Rák csillagjegyben születettek szerelmi életében. Ez a szingliknek csak egyet jelenthet: új ismeretséget, friss flörtöt (már amennyiben vágynak az ilyesmire). De a már kapcsolatban élők is számíthatnak arra, hogy szerelmükkel szintet lépnek, viszonyukban új korszak kezdődik most.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntők lélekben különösen közel kerülnek a héten a hozzájuk legközelebb álló személyhez – kapcsolatban élők esetében ez természetesen a partnerüket jelenti. Mint amikor két, azonos középpont körül kerengő bolygó különösen közel kerül egymáshoz, most erősebb a vonzás önök között és legkönnyebb kapcsolatot teremteni.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Impact Photography)

Horoszkóp