Napi horoszkóp, 2022. március 21.: íme, mi vár a csillagjegyekre a csillagászati tavasz első napján

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. március 21., 00:01

Szerző:

Alább találja a 168.hu napi horoszkópját 2022. március 21-re! A kos hava kezdődik most, és ma kell felköszöntenünk névnapjaikon Benedek nevű ismerőseinket.

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy kezdődött ez a reggel, mint egy átlagos hétfő reggel, de ahogy halad előre a nap, a dolgok egyre furcsább fordulatokat vesznek. Ne lepődjön meg semmin, semminek és senkinek ne hagyja, hogy kizökkentse belső békéjéből!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy online kommentben olyat olvas ma, ami igencsak elgondolkodtatja. Mindenképpen érdemes utánanéznie a témának, jól teszi, ha elgondolkodik rajta, de ne feledje, sosem szabad az ilyen hozzászólásoknak-véleményeknek vakon hinni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valamiért kicsit nehezen találja meg a hangot ma egy olyan személlyel, aki az ön számára fontos és aki igazán közel áll önhöz. Talán a feszültség, a sok munka, a rohanás, vagy egyszerűen csak az, hogy hétfő van? Ne aggódjon, ezen a kis zökkenőn semmi nem múlik, holnap mindent úgy tudnak majd folytatni, mintha mi sem történt volna.

Rák (06.22.–07.22.)

Régóta furdalja az oldalát a kíváncsiság egy bizonyos személlyel kapcsolatban, és úgy tűnik, hogy ma végre megkapja a választ. Nem biztos azonban, hogy ezzel a teljes igazság birtokába jutott, tehát vigyázzon, ne ítéljen elhamarkodottan!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma lesz egy beszélgetése, amely újra emlékezteti önt, kik azok a személyek az életében, akikre tényleg számíthat, akik ön mellett állnak, akik az ön javát akarják. Bár nehezére esik néha az ilyesmi, most ne felejtse el kifejezni a háláját!

Szűz (08.23.–09.22.)

Többször is kizökkenti ma a napi rutinból, hogy valami apróság nem úgy alakul, ahogy azt ön megszokta vagy szeretné. A döntés most már az öné: hagyja, hogy az ebből kialakuló frusztráció eluralkodjon önön, vagy tud valami mást is kezdeni azzal a tapasztalattal, hogy kizökkent a komfortzónájából?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Lesz ma egy rövid, váratlan beszélgetése egy vadidegennel, ami igencsak elgondolkodtatja. Annyira más életet él ez illető, mint ön, vajon mit üzen az univerzum azzal, hogy önöket ketten egy pillanatra most egymás mellé rendelte?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Gyakran felmerül ma önben egy kép a közelmúltból. A dolog továbbra is kísérteni fogja önt, amíg meg nem tanulja teljesen elengedni. Mozogjon, sportoljon, vagy legalább töltsön egy kis időt a szabad levegőn, meglátja, utána könnyebb lesz továbblépni az ilyen emlékeken!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha városban él is, ma különösen nagy hatással van önre a természet szépsége. Elég egy rügyező fát vagy egy szálló madarat megpillantania, és máris jobb kedvre derül. Élvezze a tavaszt és érezze, hogy az ön életében is hamarosan elérkezik egy pozitív változás, még ha lesznek is még addig kissé mínuszos éjszakák!

Bak (12.22.–01.19.)

Meglepetésszerű vagy nem, de megint felmerül önben a féltékenység érzése. Ne szégyellje magát, ne hessegesse el az érzést, de ne is teljesítse, amit parancsol! Próbálja inkább megérteni a valódi okot, miért lehet, hogy így érez, és próbálja a gyökerét megtalálni a problémának! Már egy rövid, de őszinte beszélgetés is sokat segíthet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Anyagi helyzetével nincs száz százalékig megelégedve, és pont most kap egy pénzügyi ajánlatot vagy tanácsot. Fontolja meg a lehetőséget, mert könnyen lehet, hogy ez lesz a helyes lépés a megfelelő irányba!

Halak (02.19.–03.20.)

Alkalma nyílik ma segíteni valakinek, akinek igazán szüksége van most a támogatásra. Persze, megkaphatná az illető mástól is ugyanezt a segítséget, de miért ne legyen ma éppen ön az, aki enyhíti ennek a bizonyos személynek a nehézségeit? Jobb lesz a világ attól, hogy ön jó.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, aki hirtelen pénzhez jut majd március második felében

3 csillagjegy, akiknek még márciusban megváltozik az élete

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock/SunKids)