Visszatekintés: 5 közkedvelt videojáték PlayStation 3-ra

2021. július 5., 10:26

Szerző:

Böngészve a szaküzletek polcait vagy webáruházak játékai közt, megdöbbenve tapasztalhatjuk, hogy milyen kevés azon játékok száma, melyek a két generációval ezelőtti konzolra jelentek meg. Noha a tulajdonosok túlnyomó többsége PS5-lázban ég, nézzünk vissza azokra a PS3-játékokra, amelyek a mai napig megállják a helyüket.

 

 

  1. Call of Duty: Modern Warfare 3


Vissza a régi szép időkhöz. A történet Soap McTavish és Prince kapitány küzdelme köré szerveződik, és megpróbál végleg véget vetni Makarov gonosz tervének.

A Modern Warfare 2 még 2011-ben, a sikeresebb előd után eltelt két év után jelent meg, és grafikája annyira élethűnek bizonyult, hogy számos heves vitához vezetett a szülők között a videojátékoknak a fiatalok erőszakjára gyakorolt ​​hatásáról. Csak az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban több mint 6,5 millió példányt adtak el a játékból.

 

  1. God of War III

    A bosszú témáját körüljárva egy spártai félistenként, Kratosként játszunk annak érdekében, hogy Zeusz megfizessen árulásáért. Grafikailag a God of War sorozat soha nem okoz csalódást, ahogyan az IGN fogalmaz: "Kratos talán a legimpozánsabb kinézetű karakter a videojátékok történetében".

 

  1. Last of Us


Csak korlátozott készlet és lőszer mellett Joelnek, aki 20 évvel az esemény előtt elveszítette lányát a járvány napja alatt, az emberiség megmentése érdekében országszerte harcot kell folytatnia a 14 éves Ellie-vel. Ehelyett egy teljesen új értelmet talál életének, olyasmit, amellyel a lánya elvesztése után nem rendelkezett.

A játék a megjelenés első hetében világszerte több mint 1,3 millió példány kelt el , így a The Last of Us minden idők egyik legjobban eladott videojátékává vált.

 

  1. Red Dead Redemption


Ebben a játékban John Marstonként, egykori tehenész és betyárként mindent megteszünk azért, hogy tisztességesek maradjunk szép feleségünk és szeretett fiunk érdekében, de John soha nem tud elmenekülni árnyéka elől. A törvények elrendelik, hogy családja biztonságáért cserébe kövesse egykori bandatársait.

 

 

1. GTA V.

Végül ott van a Grand Theft Auto V, amely minden gamer szívét és PlayStation 3 kontrollert megrezegtet. Az előző rész játékával ellentétben a GTA V segítségével három főhős sorsát irányíthatod; Michael, Franklin és Trevor, miközben megtalálják a módját, hogy egy utolsó nagy dobást érjenek el, mielőtt visszavonulnak, és kiiktatják az ellenséget, amely minden irányból vonzotta őket.