Videó – Két jópofa tehén ellátogatott a temesvári nemzetközi repülőtérre

Két tehén ellátogatott a temesvári nemzetközi repülőtérre csütörtök éjszaka. Csak a terminál elé tudtak eljutni, ugyanis onnan már kiterelték a két állatot.

2022. május 28., 18:20

Szerző:

Közel sem hétköznapi látvány fogadhatta az embereket a temesvári nemzetközi repülőtérnél csütörtökön éjszaka. Két tehén úgy döntött, hogy megnéznik, milyen a repülőtér terminálja. Az két tehenet nem zavarta semmi, az utasok sem.

A két tehén akciózásáról az egyik járókelő készített felvételt. A Főtér írása szerint az egyik tehén a terminál előtt egy adott ponton el is végezte a kisebb dolgát. Repülni akartak a tehenek, vagy ott akarnak dolgozni? A kérdésre sajnos nem derült ki a válasz, ugyanis az állatokat hamar kiterelték a repülőtére területéről, a gazdájának pedig jelezték, hogy legközelebb legyen figyelmesebb az állataival.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: AFP PHOTO/ ALAIN JOCARD)

 

A kertes házak egyik legnagyobb előnye, hogy a nyári hónapok során akár minden egyes nap kitelepülhetünk a szabadba, és kipihenve a nap fáradalmait, feltöltődhetünk – akárcsak egy nyaralás alkalmával. Ám ahhoz, hogy valóban ki tudjuk használni a kertünk adta lehetőségeket, érdemes olyan bútorokat és kiegészítőket beszerezni, amelyek nemcsak a kényelmet biztosítják a kerti időtöltések alkalmával, hanem kellően strapabíróak is ahhoz, hogy hosszú időn keresztül kiszolgáljanak minket.

Napjainkban szinte mindenre találni megoldást, hiszen a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy a legtöbb ember azzal foglalkozzon, vagy azt csinálja hobbiként, amihez csak kedve van. Az online szerencsejátékozás egy azon hobbik közül, amelyet a legtöbben űznek a világban.