Videó – Két jópofa tehén ellátogatott a temesvári nemzetközi repülőtérre

Két tehén ellátogatott a temesvári nemzetközi repülőtérre csütörtök éjszaka. Csak a terminál elé tudtak eljutni, ugyanis onnan már kiterelték a két állatot.

2022. május 28., 18:20

Szerző:

Közel sem hétköznapi látvány fogadhatta az embereket a temesvári nemzetközi repülőtérnél csütörtökön éjszaka. Két tehén úgy döntött, hogy megnéznik, milyen a repülőtér terminálja. Az két tehenet nem zavarta semmi, az utasok sem.

A két tehén akciózásáról az egyik járókelő készített felvételt. A Főtér írása szerint az egyik tehén a terminál előtt egy adott ponton el is végezte a kisebb dolgát. Repülni akartak a tehenek, vagy ott akarnak dolgozni? A kérdésre sajnos nem derült ki a válasz, ugyanis az állatokat hamar kiterelték a repülőtére területéről, a gazdájának pedig jelezték, hogy legközelebb legyen figyelmesebb az állataival.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: AFP PHOTO/ ALAIN JOCARD)

 

Tegnap 15:04

Nagyon komoly problémát jelent Magyarországon az elhízás. A statisztika szerint a pubertáskor előtt elhízott emberek 70 százaléka felnőttként is elhízott lesz, aminek oka többek között a túl kevés testmozgás és a túlzott energiabevitel.