Ezért szuper dolog, ha Buksi is ott rohangál az irodában

Tényleg javítja a kutya jelenléte a munkahelyi hangulatot? Mi van azokkal, akiket zavarnak a négylábú társak? Miért nagy segítség a munkatársaknak egy kutyabarát munkahely? Ez és még sok minden más is kiderül a Jazzy Rádió reggeli műsorából.

2023. október 2., 15:14

Szerző:

„Nálunk nem újkeletű a kutyabarátság. 2017 óta a kollégák hetente egy nap behozhatják a kutyájukat” – mondta a Jazzy Rádió Business Class című műsorában Szalai Enikő, a Yettel HR igazgató-helyettese.

Hozzátette: nagyon sok kutyabarát, egyedülálló munkatársunk van, nekik nagy segítség, hogy behozhatják a kutyájukat.

Mint kiderült: feltétel, hogy jólnevelt kutyák jöhetnek be az irodaházba, hallgatnak a vezényszóra és egyedül is lehet hagyni az állatot.

Hozzátette: vannak olyan helyiségek, ahova nem mehetnek be a kutyák.

Szalai Enikő szerint ráadásul a kutyák azokat a kollégákat is összehozzák, akik egyébként nem együtt dolgoznak.

Mint kiderült: sok üzletben is lehetőséget biztosítanak arra, hogy a kutyák is bejöhessenek. 

Jöhetnek a gyerekek is

Nyaranta van lehetőség arra is, hogy a gyerekeket is behozzák a szülők. Ebben az időszakban kijelölnek egy tárgyalót, ahol a gyerekek is játszhatnak.

 

A beszélgetés teljes terjedelmében meghallgatható a Jazzy oldalán:

(Kiemelt képünk: Buddha, az irodai kutya. Fotó: Szántai Edina/168.hu)

Az MVM Csoport százmillió forint támogatást adott át húsz, gyermekeket segítő civil szervezet képviselőinek a 16. alkalommal megrendezett „Legszebb napom!” Élménynap elnevezésű rendezvényen. A Millenárison tartott egész napos eseményen több mint 800 hátrányos helyzetű és beteg gyermeknek nyújtott felejthetetlen élményt, programokat és játékot a társaságcsoport.