A 2022 decembere és 2023 januárja között, ezer ember személyes megkérdezésével végzett felmérésből kiderült, hogy a megkérdezett 15-39 évesek 73 százalékának van párkapcsolata, amely korosztályonként különbözőképpen alakul.

2023. május 4., 11:50

A tökéletes, egészségesen ragyogó bőrt nem egyszerű elérni – és épp emiatt vágyódnak utána annyian. Van néhány alapvető szabály, amit be kell tartanunk, ha mi is ez után áhítozunk, ezek mellett pedig bevethetünk olyan furcsának tűnő módszereket is, amelyekről elsőre nem is gondolnánk, hogy működnek. Nézzünk is erre néhány konkrét – és egyben meglepő – példát!

2023. április 18., 08:42

A Tuti gimi egykori sztárja, a Brooke Davist alakító Sophia Bush már régóta a karrierváltáson gondolkodott, új lakása felújítása után viszont egyértelmű lett a számára, hogy a lakberendezéssel kell foglalkoznia. Az első, százötven négyzetméteres hollywoodi otthont az ötvenes évek ikonikus bútoraival rendezte be, és most megmutatta a nagyközönségnek is.

2023. április 12., 09:01

Corgik és tyúkok bevetésével készült az ELLE legújabb Living különszámának fotósorozata, ahol a címlapon Tombor Nelli szerepel. A képeket férje, a világhírű magyar divatfotós, Tombor Zoltán készítette.

2023. április 2., 16:22

Minden tizedik termékeny korú nőt érint az endometriózis – hangzott el azon a konferencián, amelyet a betegség megismertetésére, a kutatási és kezelési lehetőségek bemutatására rendeztek vasárnap Budapesten. Beneda Attila, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családügyekért felelős helyettes államtitkára a családtámogatási rendszerről szólva arra is kitért: ahhoz, hogy egy esetlegesen meddőséggel küzdő pár minél hamarabb megkaphassa a megfelelő ellátást, országos hálózat kiépítésére van szükség.

2023. március 1., 09:57

A tudatos életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a megfelelő mennyiségű pihenés vagy a stressz kerülése egyaránt elengedhetetlenek általános egészségünk megőrzése szempontjából. Emellett viszont soha nem szabad megfeledkezni a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és más hasznos tápanyagok folyamatos pótlásáról sem. Egyiket-másikat szervezetünk magától is termelheti, viszont immunrendszerünknek folyamatos szüksége van a támogatásra, hogy kellően erős és ellenálló legyen.

2023. február 10., 06:41

Bár csemegeként fogyasztásra nem alkalmas, számos módon felhasználható gyógyászati célokra. A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGyT) Gyógynövény Szakosztálya 2023-ban ezért is választotta az év gyógynövényének.

2023. február 3., 10:16

Amikor az egyik barátunknak, rokonunknak vagy munkatársunknak babája születik, akkor előbb vagy utóbb valószínűleg hivatalosak leszünk a babalátogatóra. Az illem pedig azt diktálja, hogy ilyenkor meglepetéssel is készüljünk. Egy szép babaruha szett tökéletes választás lehet, nézzük, hogy milyen típusai közül választhatunk!