Baby Gabival beszélget Csernus Imre a Maflásban

A pszichiáter hetente jelentkezik online műsorral a 168.hu-n, ahol különböző hírességekkel beszélget. Vagy épp oszt ki egy maflást nekik.

2021. december 23., 11:01

Szerző:

„Aki ismer tudja, hogy 15 éve Csernus Imre húzott ki a legmélyebb gödörből. Édesanyám elvesztése, a depresszió, a gyász, a pánik.... Ezek jellemeztek akkor, miközben felléptem, riportokra jártam és gyógyszereket szedtem, hogy túléljek mindent. Senki nem tudta min megyek keresztül. 6 év kínlódás után, az azóta is mellettem álló barátnőm, Irénke azt mondta: ebből elég volt. Irány a Csernus. Nem tudom leírni milyen volt az a két alkalom, amikor elmentem hozzá. De mégis. Fájdalmas. Nagyon. Elvette a gyógyszereimet és rávilágított mindenre. MINDENRE. A második alkalommal, amikor visszamentem hozzá, gyógyszermentesen, tisztán, boldogan, azt mondta nekem: "Művésznő! Soha többet nem akarom látni!" Ennek 15 éve. Megmentett. És most mégis találkoztunk. Egy nagyon kellemes és őszinte riportot készített velem a Maflásban.” 

A klímaváltozás miatt évtizedenként átlagosan két-három nappal korábban költenek a madarak - derül ki az Ökológiai Kutatóközpont és a Milánói Egyetem közös kutatásából, amelyben az ökológusok csaknem 700 madárfaj költési adatait elemezték.