Új funkciót kap a Facebook Messenger

A hírek, infók, szavazások és márkák különféle üzenetei közvetlenül a Messengerbe érkeznek majd.

2023. október 19., 14:17

Szerző:

Magyarul „közvetítés csatornák” (Broadcast channels) néven érkezik új funkció a Facebook érkezik a Facebook Messengerre, ennek segítségével a hírek, infók, szavazások és márkák különféle üzenetei közvetlenül a Messengerbe érkeznek majd – írja a Hvg.hu. A csatornákon szöveg, kép, hang is küldhető, illetve szavazás is megosztható. Ezekre az üzenetekre a követők reagálhatnak, de üzenetet nem küldhetnek. A funkció azért lehet ismerős, mert a WhatsAppba és az Instagramra már februárban megérkezett. 

Az új funkció a következő hetekben válik elérhetővé mindenki számára. A csatorna létrehozása után az oldal összes követője kap egy értesítést, és dönthet, hogy szeretne-e csatlakozni a csatornához. Az oldalak adminisztrátorai, akik még nem látják az adminfelületen a vonatkozó funkciót, ide kattintva iratkozhatnak fel a várólistára.

(Kiemelt illusztrációs képünkön: Broadcast csatornák bevezetése a Facebookon és a Messengeren. Forrás: Meta.)

Tényleg meghosszabbítható az élet a biohacking segítségével, vagy ez csak egy hangzatos áltudomány? Mikor özönlik el Magyarország utcáit a kiborgok és a transzhumánok? Már elérhetők az MVM Future Talks tudományos sorozat nagyköveteinek dokumentumfilmjei, amelyekben olyan neves tech innovátorok szólalnak meg  az „örök élet” lehetőségeiről, mint Giulia Enders, Teemu Arina, Ulbert István vagy  Joe Cohen.