Zimány Linda egyik közeli szerettéért aggódott: Majdnem elveszítettelek

A közösségi-oldalán mondta el, mi történt. 

2022. április 14., 13:05

Szerző:

Zimány Linda nagyon nehéz napokat tudhat maga mögött. A közösségi-oldalán osztotta meg a követőivel, hogy imádott kutyája, Dior, aki neki már családtag életveszélybe került. Kiderült, milyen betegség támadta meg a szervezetét. Az Addison-kór egy olyan állapot, amelyben a mellékvese nem képes elegendő mennyiségű kortikoszteroidot kiválasztani. Előfordul, hogy csak a betegség végkifejletében kerülnek állatorvoshoz a kutyusok, ez az Addison-krízis állapota. A sztár fotóját ide kattintva nézheti meg.

„Életünk legkeményebb pár napján vagyunk túl. Majdnem elveszítettelek ebben a fránya Addison-krízisben, de az hogy itt vagy is azt mutatja, hogy milyen erős a kötelék köztünk! Megmutatjuk együtt ennek a fránya autoimmun betegségnek is, hogy mekkora csapat vagyunk..”

- írta a bejegyzésében a csinos ügyvéd. 

Zimány Linda a bejegyzésében köszönetet mondott azoknak, akik mellette voltak és segítettek neki a bajban. Két kedves barátját és az eb állatorvosát is kiemelte, valamint a klinikát is, ahol kezelték imádott kutyáját. A modell hálás azért, amiért még sokáig boldogok lehetnek együtt. 

Még több Zimány Linda

Zimány Linda megmutatta, milyen új plasztikai kezelést vállalt most be

Zimány Linda hatalmas vagyont veszített a háború miatt

Zimány Linda brutálisan szexi fotókkal örvendeztette meg a rajongóit

(Kiemelt kép: dfp.hu)