Zimány Lindát baleset érte, a kórházból jelentkezett be

Zimány Linda pont a sérülékenységről beszélt.

2022. augusztus 17., 11:04

Szerző:

Nemrég érkezett a nagy bejelentés, hogy Zimány Linda is ott lesz a Dancing with the Stars következő évadában táncoló celebek között. Az adások hamarosan beindulnak, úgyhogy a résztvevők gőzerővel próbálnak máris. Rubint Réka például magával vitte partnerét, Andrei Mangrát Balira az Alakreform-táborba, hogy ott is a tánclépéseket gyakorolják az üres percekben.

Nos, Zimány Linda is belevetette magát a próbákba profi partnerével, Bődi Dénessel együtt. Azonban már most, a kezdetekkor balesetet szenvedett a jogásznő-médiaszemélyiség. Hogy pontosan mi történt, azt nem osztotta meg, de egy automatikusan eltűnő Instasztoriban egy kórházból, a fájdalom-ambulanciáról jelentkezett be.

„Jól kezdünk sérüléssel”

– tette hozzá. A sors iróniája, hogy friss interjújában Zimány Linda pont a sérülékenységről beszél a DWTS kapcsán, de persze más típusú sérülésekre kell itt gondolni.

A múlt héten egyébként egy másik versenyző, Kulcsár Edina nem tudott próbálni, ő nem balesetet szenvedett, csak rosszul lett, ezért maradt ki neki a tánc gyakorlása.

Dancing with the News

Kiderült, Shane Tusup miért nem szerepelhet mégsem a Dancing with the Starsban

A Dancing with the Stars paraolimpikon versenyzője: Nyugodtan szólíthattok kisembernek

Szente Vajk az új szerelmét váltja a Dancing with the Stars zsűrijében

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)