Zámbó Krisztián elárulta: ilyen plasztikai műtétet csináltatott apja, Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy legismertebb fia, Zámbó Krisztián maga is plasztikáztatásra készül, de a botoxot kerüli, mert egyszer csúnyán megjárta vele.

2024. augusztus 22., 07:57

Szerző:

Ön tudta, hogy annak idején Zámbó Jimmy is a kés alá feküdt egy szépészeti beavatkozás kedvéért még a kilencvenes években? A fia, Zámbó Krisztián beszélt erről most a Story.hu-nak annak kapcsán, hogy ő maga is plasztikáztatni fog hamarosan.

Zámbó Jimmy fia plasztikáztatni fog

Zámbó Jimmy fia, Zámbó Krisztián azt mondja, amikor levágta a szakállát, megdöbbent, mennyi ránc van alatta, ezért döntött a plasztikáztatás mellett. Így fogalmaz:

„Olyan, mintha hirtelen éveket öregedtem volna, ami nyilván kicsit ijesztő volt. Láthatóan megereszkedett a bőr az arcomon, mélyebbek lettek a mimikai ráncaim, és a mosolyvonalam is eléggé zavar. Nem tetszik a két szemöldököm között lévő barázda sem, és bizony a tokámból is lenne mit felvarrni. Egyedül a szemem körüli szarkalábak tetszenek, a többi ráncomtól mihamarabb szeretnék megszabadulni!”

Az énekes hozzáteszi, hogy inkább egy sebészeti megoldásban gondolkodik, mert a botoxot egyszer már kipróbálta, de az arcbénító méreginjekciók egyáltalán nem jöttek be neki. Zámbó Krisztián így foglalja össze botoxos tapasztalatait, előrebocsátva, hogy úgy tudta, hogy az injekciók nemcsak a ráncok ellen jók, hanem az izzadást is gátolják:

„Én sajnos elég hamar kimelegszem, egyórás koncert után úgy jövök le a színpadról, mintha a zuhany alól léptem volna ki, és a kedvenc ingeimet sem tudom ezáltal felvenni, mert kellemetlen, hogy a verejték nyomot hagy a ruháimon. Ráadásul, ahogy a homlokom izzad, úgy a hajamon lévő hajlakk is megindul a fejemen, belefolyik a szemembe, és úgy csípi, mint a franc. Gondoltam, hogy a botox majd megoldja ezt a problémát, de semmit nem segített, ellenben négy hónapig nem bírtam megmozdítani a homlokomat.”

Zámbó Krisztián azt mondja, a botoxszal befürdött, úgyhogy azt ki sem szeretné próbálni többet.

Zámbó Jimmy is megműttette magát anno

Zámbó Krisztián azt mondja, a pocakja is eléggé megereszkedett, és kérte is a plasztikai sebésztől, hogy szívja le a hasi zsírt, de dr. Krasznai Zsolt ehelyett egyelőre diétát javasolt. Pedig annak idején Zámbó Jimmy...

„Nálunk családi vonás, hogy hasra hízunk. Apu is egy időben szép kis pocakot eresztett, amitől végül műtéti úton szabadult meg. Sosem felejtem el, hogy iszonyú fájdalmai voltak utána, de miután felépült, rákapcsolt az edzésre, és élete legjobb formáját hozta”

– árulja el a Zámbó Krisztián, aki már újra is kezdte az edzéseket.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)