Zámbó Krisztián a fájdalmas szakításáról vallott: Ez igaz szerelem volt

Zámbó Krisztián nehéz időszakon megy keresztül.

2022. július 6., 07:54

Szerző:

Zámbó Krisztián először szólalt meg arról, hogyan érzi magát, miután szakítottak a párjával, Takács Zsuzsikával. Az énekes érthető módon nincs túl jó passzban, hiszen a kapcsolatuk 11 éven át tartott és már a házasság és a gyerekvállalás is szóba került közöttük. 

Az egykori pár jóban maradt, de nem szeretnék újra megpróbálni. Sőt, korábban közös tetoválást is varrattak, amitől Zámbó Krisztián nem szeretne megválni, hiszen volt párja meghatározó része volt az életének. Most a 24 óráig elérhető történetében egy idézetet osztott meg, majd elmondta, hogy érzi magát: 

„Az ember egyszer csak rádöbben, hogy vége, végleg. Nincs visszaút, érzi az ember. És ekkor jön el a pillanat, mikor felidézzük, hogy is kezdődött, majd rájövünk, hogy már azelőtt, hogy gondoltuk volna. És az emberben ekkor tudatosul, hogy minden csak egyszer történik meg, és bármennyire szeretnénk is, ugyanaz az érzés már sose lesz meg. Soha többé nem érezzük magunkat három méterrel a felhők felett” 

- írta az idézetet a sztorijában az énekes, amit a Blikk szúrt ki. 

„Mai nap estem át ezen a holtponton, amikor egy tizenegy éves kapcsolatnak vége szakad. Nagyon sokan vagytok, akik mellettem álltok és nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen. Valószínű, Zsuzsi is hasonló dolgokat él meg, ez egy hosszú szerelem volt, egy igaz szerelem volt. Most átestem a holtponton, kicsit nehéz volt az elmúlt pár napom, de úgy néz ki, hogy ezt már sikerült elfogadnom” 

- mesélte a követőinek Zámbó Krisztián.

Tudta, hogy lesz Zámbó Jimmy sorozat?

Kitört a balhé a Zámbó családban a Jimmyről készült sorozat miatt

Kiderült: ez a népszerű magyar színész fogja alakítani Zámbó Jimmyt, A Király újra életre kel! című sorozatban

Zámbó Árpy állítja: fogalma sem volt róla, hogy Nagy Ervin fogja alakítani testvérét az RTL Klub sorozatában

(Kiemelt kép: dfp.hu)