Zámbó Jimmy itt Gregor Bernadettről beszélt? Halála előtt lakást akart venni „Berninek”, kölcsön is kért

Zámbó Jimmyről soha nem látott felvételt tett közzé az RTL, egy tartozásáról szóló hírek is kiderültek.

2023. január 11., 08:19

Szerző:

Az RTL Fókusz című műsora Zámbó Jimmyről tartalmazott összeállítást kedd este. A csatorna sorozatot készített az énekes életéről Nagy Ervin főszereplésével, ezért is kerül elő most rengeteg korábbi kép-videó-sztori a 2001-ben elhunyt hírességről.

Nos, az RTL most egy olyan felvételt publikált, ami még 1999-ben készült: ekkor dőlt el, hogy Zámbó Jimmy új műsort indít az RTL Klubon.

„Tulajdonképpen a sztárság részével, magával a sztár szóval nem nagyon foglalkozok. Annak örülök borzasztóan, hogy ennyien szeretnek idehaza, hogy így működik a Jimmy, a dalok ennyire megtalálják az embereket. Ez óriási boldogság. Igazából keresem ezt a titkot, mert hogyha tudnám, akkor tudatosan mindent így csinálnék”

– mondja a felvételen Zámbó Jimmy.

Az énekes halála előtti időszakra emlékszik vissza az alábbi riportban Frabato, ősi mágus, valamint Delhusa Gjon énekes is. Az utóbbi megdöbbentő sztorit mesél el arról, hogy halála előtt, 2000 decemberében Zámbó Jimmy pénzt kért tőle, amit aztán már nem tudott megadni.

„Rögtön igent mondtam, lementem a széfbe, felhoztam neki. Gyakorlatilag ez már majdnem szilveszterkor volt, és mondtam, mi ilyen sürgős. Hát új autó és új Merdzsó és amúgy is valami Berninek lakást kell venni, és neki azonnal szüksége van egy nagyobb összegre”

– mondja Delhusa Gjon az alábbi videóban. Mivel Zámbó Jimmy néhány nappal később elhunyt, Delhusa Gjon veszteségként könyvelte el a neki adott összeget, hiszen azzal a címszóval kérte el az összeget, hogy az előleg lehetne a későbbiekben a Delhusa Records által megjelentetendő albumaira.

Hogy ki a szóban forgó Berni, azt ugyan nem lehet biztosan tudni, de éppen tegnap derült ki, hogy Zámbó Jimmynek viszonya volt Gregor Bernadett színésznővel, így akár őróla is szó lehet.

Alább lehet a teljes riportot megtekinteni.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)