Előadás közben szenvedett balesetet a Vígszínház sztárja, elvesztette az eszméletét

A padlás című előadás közben történt baleset a Vígszínházban.

2022. március 22., 08:27

Szerző:

Baleset történet a Vígszínházban A padlás című előadás során. Az egyik színész, Wunderlich József egy pillanatnyi rosszullét miatt leesett egy létráról és elvesztette az eszméletét. Az intézmény a következő közleményt tette közzé:

„A padlás 2022. március 20-i 19 órás előadásán történtekkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Nézőinket. Wunderlich József az előadás vége felé egy pillanatnyi rosszullét következtében a díszletbe épített létráról leesett. Az előadás félbeszakadt, a művészt kórházba szállítás után megvizsgálták, de szerencsére az esés következtében nem sérült meg, így még az éjszaka folyamán hazament. Jelenleg otthon pihen.
A Bella Figura március 21-i előadásában Éric szerepében Brasch Bence lép színpadra. A munkavédelmi vizsgálat folyamatban van, melynek eddigi eredménye alapján az esetet a művész rosszulléte okozhatta. Bízunk benne, hogy József mihamarabb visszatérhet a színpadra! Az előadás jogilag lejátszottnak minősül, a helyzetre való tekintettel az érintett nézőknek a Vígszínház felajánlja, hogy A padlást az évad végéig bármelyik meghirdetett időpontban 1000 Ft-os regisztrációs jeggyel megtekinthetik. ”

Nem sokkal később, hétfőn este maga a színész is üzent az érdeklődőknek, méghozzá a közösségi médián keresztül.

„Köszönöm, hogy aggódtatok értem, jól vagyok! Mint sokan tudjátok, tegnap dupla Padlást játszottunk, és az esti előadás második felvonásában leestem a létráról. Pár perc eszméletvesztés után lassan tisztult a kép, de hála a kollégáknak, mentősöknek és a Honvéd Kórháznak nagyon hamar elvégeztek minden vizsgálatot és szerencsére minden rendben van”

– írja a 33 éves, két gyermeket nevelő színész.

Showbiz-balesetek

Bodrogi Gyula balesetet szenvedett egy színházi próbán, súlyos sérülései lettek

Videó: Szandi belenyúl a még működő turmixgépbe, el is vágja az ujját

Videó: durva baleset történt az Exatlonban, mentőt kellett hívni

(Kiemelt kép: Vígszínház)