VV Ákos nagyon megbánta, hogy beszólt

VV Ákos a döntő előtt egy héttel esett ki a játékból VV Márióval együtt.

2023. február 28., 11:29

Szerző:

Hármas párbaj volt a Való Világ 11-ben, ami azt jelenti, hogy még két férfijátékos kiesett: VV Ákos és VV Márió. Így már csak egy férfi maradt versenyben a 36 milliós fődíjért: VV Rico. Az ő ellenfelei VV Kriszti, VV Reni, VV Lissza és a legutóbbi párbajról győztesen visszatért VV Melina. Lesz még egy párbaj, és már azt is kiválasztották, hogy VV Ricónak kell majd párbajoznia az utolsó kiszavazáson, szóval elméletileg előfordulhat, hogy a teljes top4 nőkből áll majd.

De még kanyarodjunk vissza VV Ákoshoz, akivel az RTL Fókusz című műsora készített interjút a kiesést követően. Ebből kiderül, hogy a fiatalember az utolsó napokban legyengült, ami szerinte minden bizonnyal rontott a játékán, és arra tippel, hogy a hisztijeit sem igazán díjazták a nézők. Azt meg végképp nem, amikor beszólt nekik, mármint a nézőknek:

„konkrétan volt egy eset, hogy én beszóltam a nézőknek, amit én nagyon-nagyon bántam. Nagyon reméltem, hogy ezt meg tudták nekem bocsájtani a nézők. Lehet, hogy volt, aki nem tudta megbocsátani, ezt nagyon sajnálom.”

Alább lehet megnézni a teljes videót, amiben ez a bizonyos beszólás is látható.

A játékosok már 100 napja bent vannak a villában, a Való Világ 11 döntője a jövő héten lesz.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)