Jó tréfa: VV Melinának a többiek főztek, kihányta

VV Melina reggelijébe tettek egy-két oda nem illő dolgot a pajkos kedvükben levő játékostársak.

2023. január 20., 10:19

Szerző:

A héten VV Melina a Való Világ 11 császárnője. Ez többek között azt jelenti, hogy nem kell az alattvalókkal együtt aludnia, hogy gyaloghintón viszik ide-oda a házban, illetve hogy a többiek főznek rá.

Az alábbi videóból kiderül, hogy VV Melina nem élvezi a helyzetet és inkább lenne alattvaló, és ezt ráadásul akkor mondja, amikor a reggelit még meg sem kóstolta.

VV Ákos például tisztességesen kifacsarta a narancsokat a császárnőnek, de aztán a dzsúszba VV Sajti töltött egy kis olívaolajat. Az még hagyján, hogy VV Barna péniszt csinált a kaviárból, de VV Rico a húsokat szándékosan agyonfűszerezte, a fokhagymát pedig megpucolatlanul tette az ételbe.

VV Ákos és VV Kriszti voltak azok az alattvalók közül, akik nem tartották viccesnek ezeket az úgynevezett csínyeket, utóbbi figyelmeztette is VV Melinát evés előtt, hogy vigyázzon, mert bizonyos ételekben extra hozzávalók is lehetnek. Az így elkészített reggelit az ideiglenes császárnő aztán többedmagával fogyasztotta el, de VV Melinának hamarosan rohannia kellett a mosdóba: kihányta a reggelit.

„Se a Reninek, se a Krisztinek nem lett semmi problémája, szerintem nem attól a fél korty narancslétől, esetlegesen a bacontől, hanem valóságosan ő szerintem nem bírja a lazacot, és azt ette, ami egy teljesen gyári dolog volt, hozzá se lett nyúlva, szerintem az ő gyomra azt nem bírta, nem a mi csintalankodásunkat”

– mondja utólag VV Rico. A többiek mindenesetre jót kuncogtak az eseten, VV Dani viszont megjegyzi nekik:

„elég jó visszajelzést kaptatok, jó lett a kaja. Most hányta ki a gyomrát, bazmeg.”

A többiek ezek után azon kezdenek el viccelődni, hogy esetleg VV Melina teherbe esett, és azért háborog a gyomra. Alább látható a teljes jelenet.

A VV Melinával kapcsolatos legfrissebb hír azonban az, hogy úgy tűnik, tényleg összejöttek VV Danival. A csütörtök éjjeli élő adásból kiderült, hogy a pár az ágyban összebújt, csókolóztak is.

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ)