Vége: VV Melina megdöbbentő hírt kapott az édesanyjától, sírva hallgatta az üzenetet

VV Melina számára az édesanyja tolmácsolt egy kemény üzenetet.

2023. január 17., 09:27

Szerző:

Drámai jelenetet tartalmazott a Való Világ 11 hétfő esti adása: VV Melina az édesanyjától kapott videóüzenetet. Az anyuka azzal vezeti be a mondandóját, hogy lánya kapott egy levelet, és ezt a levelet szeretné neki most felolvasni. Maga az üzenet a következő, aminek az volt az előzménye, hogy VV Melina és VV Dani nagyon közel kerültek egymáshoz a villában, többször össze is bújtak az elmúlt időszakban.

„Szia Melina! Először is azzal kezdeném, hogy ha én felcsapom a szótáram a barátság szónál, az apró betűs részben nem szerepel a »bújjunk össze, amikor csak lehet«, »simogassuk egymást« és társai, főleg úgy, ha várnak kint és elvileg szereted is őt és ő is téged. Kíváncsi lennék, fordított esetben te hogyan reagálnál, ha ezt kéne átélned. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy engedjük el egymás kezét, de folytasd a játékot, sok szerencsét kívánok hozzá”

– hangzik az üzenet nyilvánvalóan VV Melina (most már) exétől. Az anyuka annyit tesz hozzá, hogy reméli, lánya „átértékeli” ezt az üzenetet, és ő is sok sikert kíván.

VV Melina bízott benne, hogy a párja megérti, hogy bent a villában szerelmének lett egy ilyen jó barátja, dehát nyilvánvalóan nem ez a helyzet. VV Melina egy jó ideig sírt az üzenet hallatán, aztán amikor visszament a többi játékos közé, úgy döntött, hogy nem mondja el nekik, mi volt az üzenetben. Kattintson a play gombra a teljes jelentért!

Mellesleg VV Melina pont a múlt héten mondta, hogy fél attól, hogy lejáratja magát a szülei előtt.

(Kiemelt kép: RTL/Való Világ)