VV Reni majdnem elélvezett, de most nem VV Barna miatt

VV Reni kéjesen élvezkedett egy farmjelenetben: videó.

2023. február 13., 15:08

Szerző:

VV Reni egy újabb csodás jelenettel örvendeztette meg az RTL Kettő nézőit, illetve ha ön szeretné, akkor önt is. A Való Világ 11 ugyanis most egy kicsit átment A farmba: az udvarból kész istálló lett igazi állatokkal, és a versenyzőknek úgy kellett élniük, mintha egy komfortok nélküli tanyán lennének.

VV Reni legemlékezetesebb megmozdulásai a villában általában VV Barnával kapcsolatosak, de ez most egy kivétel. Ezúttal azt minijelenetet emelték ki a szerkesztők, amikor VV Reni egy hét nélkülözés után először fürdött meleg vízben. Amikor a játékos beleült a fateknőbe, a következő szaladt ki a száján:

„létezik, hogy elélvezek a meleg víztől?”

A fürdőszobában körülötte álló játékostársaira kevésbé ragad át VV Reni lelkesedése, de ő azért kéjeleg tovább a fürdőben.

Az alábbi videó sajnos úgy lett megszerkesztve, mintha a tanyasi állatok narrálnák a villában történteket, ezért érdemes rögtön 1:56-hoz tekerni a lényegért.

A hétvégén egyébként kiválasztás volt: a most következő szombaton VV Barna fog párbajozni, de az nem dőlt még el, hogy kivel.

(Kiemelt kép: a Való Világ Instagramja)