Vujity Tvrtkónak egy indokolatlan tételt is kiszámláztak, visszament az étterembe, íme a magyarázatuk

Az Instagramon nagy felhördülést keltett a számla, a riporter visszament tehát a vendéglőbe.

2021. november 27., 10:12

Szerző:

Nagy visszhangja volt az Instagramon és a közösségi médián kívül is Vujity Tvrtko alábbi posztjának – mi is írtunk róla. A médiaszemélyiségnek ugyanis a múlt héten egy tatabányai vendéglőben kihozták a számlát, és azon szerepelt egy igencsak meghökkentő tétel.

„Vittem ki 1 étlapot”

– áll a számlán, és szerencsére az ehhez tartozó tétel csak 1 Ft.

Nos, Tvtrko visszatért most Tatabányára, volt egy lánykérés is egyébként az előadásán (lásd fent), valamint a riporter betért az ominózus étterembe válaszokért. Meg is kapta őket.

„Dávid vezeti azt a tatabányai éttermet, ahol a múlt héten olyan számlát kaptam, amin szerepelt az azóta országos hírűvé vált tétel, mely szerint: „Vittem ki 1 étlapot” = 1 forint
Nos, itt a megfejtés: ez a tételsor a konyha felé egy jelzés, a vendégek számát jelzi (igaz, elég egyedi módon) ám az 1 forintot csak felírják, de valójában nem számolják fel. Amúgy Dávid azt meséli, pontosan tudja, hogy ez egy elég „hülyén hangzó” tétel, már korábban is jelezte a tulajdonosoknak, hogy le kellene cserélni az ősrégi számlázó szoftvert. Most viszont – miután már országos médiumoknak is nyilatkozott a bejegyzésem miatt – lehet, hogy meggondolja magát, mivel azóta valóságos búcsújáróhely lett a Vértes Agórájának étterme”

– írja Vujity Tvrtko az alábbi képhez.

Vujity Tvrtko egyébként 100 napra látogatott most haza Magyarországra, az ezzel kapcsolatos bejelentése tartalmaz egy elég vészjóslón hangzó mondatot: azt írta, érzem és tudom, hogy személyesen már nem sokszor találkozhatunk”. Kattintson ide a részletekért!

(Kiemelt kép: Vujity Tvrtko Instagramja)