Hihetetlen, hol bukkant fel Vlagyimir Putyin szeretője

Vlagyimir Putyin szeretője, Alina Kabajeva egy nyilvános eseményen vett részt. 

2023. április 15., 09:00

Szerző:

Kivételt tett Vlagyimir Putyin szeretője! Alina Kabajeva a háború kitörése óta ritkán mutatkozott nyilvános eseményen. Az orosz tornász egy sportrendezvényen tűnt fel. Közben pedig azt pletykálják, hogy az orosz elnök és a szeretője szakítottak.

Mint megírtuk, a pletykák szerint Putyin és Kabajeva már nem alkotnak egy párt, és a kapcsolatuk azért romlott meg, mert a tornász gyermeket várt a tavalyi évben, de az orosz elnök hallani sem akart az újabb gyerek érkezéséről. A pletykák szerint a párnak akár négy közös gyereke is születhetett az elmúlt évek során. 

A Világgazdaság azt írja, hogy Kabajeva mindössze 30 ezer rubelt (125 ezer forintot) költött a ruhájára, amelyben feltűnt az eseményen. Állítólag az orosz sportoló nagy népszerűségnek örvendett, és sokan akartak vele fotózkodni. A lap egy fotót is közzétett, amit ide kattintva tekinthet meg. 

Alina Kabajeva egy ideig Svájcban élt a gyerekeivel, de nagyon úgy tűnik, hogy most már megint Oroszországban telepedett le. A sportolót több ország szankcionálta, köztük Nagy-Britannia is, ami az egyik kedvelt célpontja volt, ha utazásról volt szó. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)