Vlagyimir Putyin állítólag elhagyta a szeretőjét, különköltözött

Putyin állítólag megszüntette a kapcsolatot Alina Kabajevával.

2023. március 28., 12:25

Szerző:

Az a pletyka kapott lábra, hogy Vlagyimir Putyin elköltözhetett szeretőjétől, Alina Kabajevától, akivel több közös gyermeke is született már.

Kapcsolatukról hivatalos megerősítés soha nem volt, mindenesetre a lapok kész tényként tárgyalják régóta, hogy az orosz elnök és a nála 31 évvel fiatalabb egykori sportolónő évek óta viszonyt folytat. Kabajeva rengeteg időt tölt Svájcban, állítólag itt szülte meg két fiát, akiknek az apja Vlagyimir Putyin.

Most a Daily Star című lap írja, hogy a legfrissebb értesülések szerint az orosz elnök véget vetett a kapcsolatnak, de nem annyira érzelmi, mint inkább praktikus okokból. A pletykáknak az adta az alapot, hogy a hétvégén Putyin a következőket mondta a Kremllel kapcsolatban:

„van itt egy lakásom, ahol újabban nagyon sok időt töltök. Itt dolgozom és gyakran sok éjszakát is itt töltök.”

Ez a szóban forgó lakás a hírek szerint extrabiztonságos, és Putyin azért költözött ide, mert csak itt érzi úgy, hogy meg tudják őt védeni. Az értesülések szerint ugyanis az orosz elnök már-már a paranoiásan retteg attól, hogy valaki az életére fog törni, így már csak a sokszorosan biztosított kremlbeli lakásban érzi magát biztonságban.

Ebből elvileg az is következik, hogy különköltözött Kabajevától, nem találkoznak többet, de hogy ez a kapcsolat végét jelenti-e, arról nem szól a fáma. Igaz, a végleges szakítás a közös gyerekekre való tekintettel nem tűnik valószínűnek.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Midary)