A barátok könyörögnek Vlagyimir Putyin szeretőjéhez, hogy vegye rá a háború befejezésére az orosz elnököt

Alina Kabajeva barátai könyörögnek hozzá, hogy vegye rá Vlagyimir Putyint a háború befejezésére. 

2022. március 26., 10:01

Szerző:

Vlagyimir Putyin állítólagos szeretőjének, Alina Kabajevának a barátai azért könyörögnek hozzá, hogy az egykori sztársportoló rávegye Oroszország elnökét a háború befejezésre. Az orosz-ukrán háború már több mint egy hónapja tart, a felek egyelőre nem jutottak megállapodásra. Mint megírtuk, a szerető nagy valószínűséggel Svájcban bujkál négy gyermekével, akiknek feltehetőleg Putyin az édesapjuk. 

Alina Kabajeva női barátai azt kérik tőle, hogy utazzon Moszkvába és találkozzon Putyinnal. A nőt egyébként az is fenyegeti, hogy már petíciót is indítottak, hogy Svájcból kiutasítsák. Az orosz elnök egyelőre úgy tűnik, hogy senkire sem hallgat, de a barátok abban bíznak, hogy Kabajeva jobb belátásra tudná bírni - árulta el egy forrás a Page Six hírportálnak.

A pletykák szerint Kabajevának, az olimpiai aranyérmes tornásznak négy gyermeke van – két fiatal fiú és ikerlány – a 69 éves Putyinnal, bár ők ketten ezt hivatalosan soha nem erősítették meg. A gyerekek állítólag Svájcban születtek, és mindegyikük svájci útlevéllel rendelkezik, egy forrás szerint a 38 éves Kabajeva feltehetően számos különböző néven több nemzetiségű útlevéllel rendelkezik.

Putyin és családja magánélete sok titkot rejt

Vlagyimir Putyin lánya és holland üzletember férje szakítottak

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

Mi történhetett vele? Teljesen eltűnt a világhálóról Vlagyimir Putyin állítólagos szerelemgyereke

10 dolog, amit nem tudott Vlagyimir Putyinról

(Kiemelt kép: AFP)