Vastag Csaba felesége drámai vallomást tett: Én szégyenkeztem, pedig ez nem az én szégyenem

Vastag Csaba felesége a Nyerő Párosban tett vallomást, ma este kerül majd adásba, amit mondott.

2023. október 9., 08:07

Szerző:

Vastag Csaba és asszonynevén Vastagné Domján Evelin együtt szerepelnek az idei Nyerő Párosban az RTL-en. A celebes reality-vetélkedő ma, azaz hétfő este adásba kerülő részében az énekes felesége elárulja: korábban bántalmazó kapcsolatban élt.

Előző párja rendszeresen bántalmazta őt, és Domján Evelin azt mondja, azért beszél most erről nyilvánosan, mert hátha segíthet ezzel olyanoknak, akik hasonló helyzetben vannak. A realityben elhangzottakkal kapcsolatban a Blikknek többek között a következőket mondta azzal kapcsolatban, hogy korábbi kapcsolatában a bántalmazás minden formáját el kellett szenvednie:

„senkinek nem mertem szólni, mert valójában én szégyenkeztem amiatt, hogy bántalmazott vagyok, pedig ma már tudom, hogy ez nem az én szégyenem, hanem azé, aki ezt tette. A családom és a barátaim semmit nem sejtettek, nem is szerettem volna, hogy tudomást szerezzenek arról, mit élek át a mindennapokban.”

Domján Evelin azt mondja, a férje kezdettől fogva tudott arról, hogy ő min ment keresztül a korábbi kapcsolatában, de az ő támogatása mellett pszichológusra is szükség volt ahhoz, hogy meg tudja kezdeni a trauma feldolgozását:

„szakember segítségét kértem, amit ajánlok mindenkinek, aki hasonló helyzetbe kerül. Az előző kapcsolatom hatással van rám a mai napig, ezt a traumát teljes mértékben talán soha nem is lehet feldolgozni. Ha valaki átél ilyesmit, azt egész életében magával cipeli. Ettől a fájdalomtól teljesen soha nem lehet megszabadulni.”

Domján Evelinnek a jelenlegi kapcsolata sem teljesen mentes a konfliktusokról: korábban arról beszélt, hogy Vastag Csaba családja nem kedveli őt, az énekes édesapja el sem ment fia esküvőjére.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)