Varga Viktor elmondta, miért nem volt jóban évekig az öccsével

Varga Viktor a családjáról mesélt Palik Lászlónak.

2022. április 15., 13:48

Szerző:

Varga Viktor volt a riportalany Palik László azon videósorozatában, ahol futás közben beszélget hírességekkel. Az énekes-médiaszemélyiség a felvételen a művészetéről, a szenvedésről, valamint a családjáról is sokat mesél. Édesapja például matematika-testnevelés-rajz szakos tanár volt, de aztán úgy döntött, csak a festésre fog koncentrálni.

Varga Viktor öccse szintén zenész, de ővele a Csillag születik felfedezettjének sokáig nem volt jó a viszonya. Ezzel kapcsolatban a következőket mondja:

„nekünk most indult újra a kapcsolatunk kb. két évvel ezelőtt vagy három. Öcsi nagyon sokáig az én utamat próbálta követni, mert én ugye négy évvel idősebb vagyok, és én ott egy sikeres példa voltam már gyerekkorunktól kezdve. És ez nyilván egyfajta frusztrációt is okozott, és emiatt nem voltunk mostanában jóban. Viszont amióta megtalálta magát és már nem az én utamat akarja, hanem kialakult ő, a fotográfiájával, a videózással, esküvőket csinálnak, közben kis saját stúdiója van, nagyon jó gitáros, egy zenesuliba jártunk egyébként. Ugyanúgy megmaradt ő is, most már kifejlett a személyisége, és innentől kezdve tud velem kapcsolódni. Ha hazamegyek, akkor azonnal zenélünk egymással. Szinte beszélgetés sincs, három napig ülünk a stúdiójában, és csak játszunk, improvizálunk.”

Varga Viktor balesetekben és veszélyes helyzetekben bővelkedő, perui útjáról is mesél az interjúban, amit alább lehet megtekinteni.

Testvérek

Micsoda hasonlóság! Ördög Nóra rég nem látott testvérével közös képeket posztolt

Tóth Vera húgáról, Tóth Gabiról: Vigyázni kell, hogy mit mondasz neki

Cicciolinát kitiltották testvére temetéséről

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)