Drámai fotó: Varga Viktorékat vadállatok támadták meg Peruban

Varga Viktor drámai hangvételű posztot publikált Peruból, irgalmatlan körülmények közé kerültek.

2022. április 6., 08:28

Szerző:

Varga Viktor lett tavaly a Totem című ősmagyar túlélőshow egyik győztese a TV2-n, és a zenész-médiaszemélyiség most úgy döntött, ezek után megpróbálkozik egy túrával a perui dzsungelben. Friss posztjaiból úgy tűnik, itt azért keményebbek a körülmények, mint a Bakonyban.

Varga Viktor és szerelme, Lili az inkák nyomában járnak, és az egyébként is embert próbáló útvonalon haladva azt tapasztalják, hogy félóránként szakad az eső, és egy-egy vihar között tűz a nap. A „kiszámíthatatlan időjárás” mellett „brutális méretű” bogarak nehezítik tovább az útjukat, és legfrissebb posztjában a Csillag születik felfedezettje a következőkről számol be:

„az út felénél járunk, 21km-nél, úgy döntöttem, tábort verünk, hiszen a nap lemegy, a törött lábam 2x-esére dagadt, a 15kg-s táskák széttépték a vállunk, és pont egy Jézus-szentély menedéket adhatna, legalábbis tetőt a fejünk fölé, a folyamatos eső ellen. Lili arcán könnyek gördülnek, Ő nem akar kinn aludni, annyi vadállat-támadás ért minket az eddigi kilométerek alatt (elvadult dzsungelkutyák falkái, megvadult bika), kezemben végig egy tőr és nagy kő volt, miközben próbáltam a harapásoktól védeni magunkat… Ennek fényében Lili fogta magát, és tovább indult, hogy elérjük Aguas Calientest, a hegység 9. faluját 1 nap alatt.”

Vakáció-ó-ó

Videó: Vasvári Vivient megharapta egy cápa

Hódi Pameláék balesetet szenvedtek a Maldív-szigeteken, tetemes kár is keletkezett

Ördög Nóra magára maradt egyik gyermekével: Öleltem a némán síró kisfiamat

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)