Ördög Nóra magára maradt egyik gyermekével: Öleltem a némán síró kisfiamat

Ördög Nóráéknál nagyon rosszul kezdődött a családi nyaralás.

2022. március 23., 08:15

Szerző:

Ördög Nóráék egy családi utazásra indultak, de már Ferihegyen beütött a krach. Az úti céljuk Dubaj volt, de úgy tűnt, a teljes család nem fog tudni elindulni. A műsorvezetőnő megírta az egész történetet az Instagramon, úgyhogy legyen is rögtön az övé a szó:

„az Öcsémmel karácsonyra azt ajándékoztuk a szüleinknek, hogy együtt elvisszük őket Dubajba az Expóra, és ha már ott vagyunk, a világ tetejére is. A reptéren ma reggel azonban kiderült, hogy Venci útlevele hiába érvényes, nem eléggé az... (Nem először fordul elő velünk... Tanuljatok a mi hibánkból! Mindemellett nehezen fér bele a fejembe, hogy akkor minek a lejárati idő? Valami vagy érvényes vagy nem... Nem?) Egy szó mint száz, azt hittem, megszakad a szívem, ahogy öleltem a némán síró kisfiamat, aki az egészről semmit nem tehet... Gondolhatjátok... Ott álltunk az egész családdal, nyolcan, leforrázva. Némi idegeskedés és szervezés után Venci és én bepattantunk az autóba – a többiek elrepültek Pestről –, és most itt ülünk kettecskén egy másik városban (Bécs), egy másik légitársaság gépén (Emirates), ahol ez szerencsére nem probléma. Pénteken már jövünk. Venci útleve augusztusban jár le.”

Nyolc órával később, azaz későn kedd este Ördög Nóra már arról tudósíthatta követőit, hogy máris együtt a család. Újabb posztjában többek között a következőket írja:

„happy end! Nem tudom, hogy csak szerencsénk volt-e, vagy valóban igaz, hogy az Emirates az egyetlen légitársaság, amelynek lehetősége van engedékenyebb – és ebben az esetben észszerűbb – policy alapján eltérni a szabályoktól. Mindenesetre megpróbáltuk, és sikerrel jártunk! A lényeg tehát a légitársaságon van, és nem az országon, viszont ma csak Bécsből indult járat Dubajba, Budapestről nem. Az eredeti jegyeket elbuktuk, és vennünk kellett újakat Vencinek és magamnak a bécsi gépre. A kisfiam egy hős, aki fantasztikusan viselte ezt a stresszes helyzetet. Nagy menet volt, de itt vagyunk!!! És az országba beléptetésnél sem volt végül semmi fennakadás. Ezt ne vegyétek készpénznek, lehet, hogy csak szerencsénk volt, de nincs a dologban semmilyen protekció vagy más ügyeskedés. Nincsenek konzuli kapcsolataink. Amikor Törökországban hasonlóan jártunk, plusz pénzért kiállítottak a helyszínen egy ideiglenes vízumot, szerintem itt is ez történt volna, ha fennakadunk. DE A LÉNYEG, HOGY NE LEGYETEK ÖRDÖG NÓRÁK, ELLENŐRIZZÉTEK, MEDDIG JÓ AZ ÚTLEVELETEK! FŐLEG A GYEREKEKÉ!”

Ördög Nóráékkal mindig történik valami

Micsoda hasonlóság! Ördög Nóra rég nem látott testvérével közös képeket posztolt

Ördög Nóráék cuki videókban mutatják meg a gyerekeiket, itt az eddigi legjobb

Ördög Nóra színészi feladatot kapott: így parodizálja saját magát

(Kiemelt kép: Ördög Nóra Instagramja)