Filmek a vasárnap esti kikapcsolódáshoz

Ezért az 5 filmért érdemes lesz ma este leülni a tv elé. 

2022. január 23., 11:12

Szerző:

Ha tökéletes zárást keres a hétvégének, az alábbi filmek minden bizonnyal a fotelba szegezik, mert este olyan szórakoztató vígjátékok lesznek a tévében, mint a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van Robin Williams főszereplésével, vagy Oroszlán Szonjával, Szabó Győzővel, Pindroch Csabával és Hujber Ferivel a Valami Amerika utolsó része, illetve a Kettőn áll a vásár az Olsen ikrekkel.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

RTL Klub, 20:15 

Jack Sparrow megszökik Londonból, a királyi fogságból, majd összefut a gyönyörű Angelicával, akihez egy korábbi szenvedélyes viszony fűzi. A lány meggyőzi Jacket, hogy segítsen neki és apjának, a hírhedt kalózúrnak, Feketeszakállnak megtalálni a legendás ifjúság forrását. Eközben Barbossa kapitány Feketeszakáll nyomában van, hogy megbosszulhassa elveszített hajóját és fél lábát. A kincsvadászatot igencsak megnehezíti a spanyol hadsereg, és a tény, hogy a forrás vizének hasznosításához kell egy szirén könnye is.

Valami Amerika 3.

TV2, 21:20

A félnótás Várnai testvérek ezúttal is hamar slamasztikába kerülnek Alex miatt. Egy lopott bélyegért indul a hajsza, amely milliókat ér, nem csoda, hogy a két maffiavezér, Bala és Toni is beszáll a játékba. A fiúkat illetve Balát és Tonit is lekapcsolja a rendőrség, dutyiba kerülnek, így a várandós Eszter és Timi is kénytelen beszállni a nyomozásba, hogy segíthessenek a srácokon. Alex közben persze nem tétlenkedik.

A csajok háborúja

Cool, 19:00 

Liv és Emma legjobb barátnők már gyermekkoruk óta, együtt tervezik még a hőn áhított álomesküvőjüket is. Csakhogy az élet közbeszól, úgy alakulnak a dolgok, hogy mindketten ugyanarra a napra és helyszínre szerveznek le mindent. A barátság a múlté, kőkemény háború veszi kezdetét, így mindketten megpróbálják tönkretenni a másik nagy napját. Az oltárhoz vezető úton vajon még van esély arra, hogy egyszer újra barátok legyenek?

Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van

Prime, 18:20 

Daniel szinkronszínészként dolgozik, amikor váratlanul állás nélkül marad, de ami még ennél is rosszabb, hogy felesége beadja a válókeresetet. A bírósági döntés értelmében a gyermekeik az anyánál maradnak, ő pedig heti egyszer láthatja a csemetéket. Daniel képtelen ezt elfogadni, ezért amikor meglátja, hogy volt felesége házvezetőnőt keres, akkor egy idős özvegyasszonnyá maszkírozza magát, és jelentkezik az állásra, abban bízva, hogy visszakaphatja a családját.

Kettőn áll a vásár

Super TV2, 18:50 

Amanda egy árvaházban nevelkedő kislány, aki egy nyári táborba készül éppen, pont oda, ahova Alyssa is indul. Alyssa egy gazdag család gyermeke, amikor pedig a táborban találkoznak, nagyon rácsodálkozik a két lány, hogy úgy hasonítanak, mint két tojás. Elhatározzák, hogy helyet cserélnek, és összehozzák Alyssa apját Amanda árvaházi nevelőjével, Diane-nel, csakhogy nem várt nehézségek adódnak a terv kivitelezése közben.

Ha a vígjátékok helyett inkább másra vágyna:

Összegyűjtöttük az 5 legjobb Netflixes horror filmet

Nézze meg a Netflix legújabb sikerfilmjét

(Kiemelt kép: Shutterstock)