Oroszlán Szonját gyerekként traumatizálta, hogy mi lett a jele az oviban

Hát akkor mit szóljon Farkasházi Réka?!

2021. augusztus 22., 10:44

Szerző:

Oroszlán Szonja színésznő legutóbbi posztjával egy vicces témát vetett fel az Instagramon: azt, hogy kinek mi volt a jele az oviban. Mint írja, ő gyerekkorában utálta a sajátját.

„Nekem perec volt a jelem az óvodában. Igen, perec. Ezt akkor borzalmasan éltem meg. Miért nem lehettem katica vagy tulipán vagy napsugár. Perec. Egyszer kaptam ajándékba egy műanyag perecet karácsonyra, na az volt mindennek a teteje. Aztán teltek az évek és feldolgoztam a „traumát”. Jóval [később] kiderült, hogy Philadelphia – ahol öt évet éltem – híres a perecéről is. Szép lassan megbarátkoztam szegény pereccel. Ma már van perec fülbevalóm, pereces zoknim, pereces sapkám is, sőt az unokahúgom és unokaöcsém „Auntie Pretzel”-nek szólít”

– írja a 44 éves színésznő, aki a múltkor Uma Thurmannel közös fotót posztolt. A kommentelők között sokan jelezték, hogy szerintük az ő óvodai jelük még szerencsétlenebb volt: akad, akinek balta vagy lapát volt a jele, de Farkasházi Réka, a Barátok közt egykori színésznője is megírta, hogy az ő jele mi volt az oviban:

„fűcsomó. Igen, fűcsomó.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)