5 film vasárnap estére, amikkel tökéletesen zárhatja a hétvégét

Mutatjuk, milyen filmekkel kapcsolódhat ki vasárnap este. 

2022. február 6., 16:40

Szerző:

Bár ma indul a TV2-n a Sztárban Sztár legújabb, 8. évada, de azoknak, akik kevésbé szeretik az éneklős műsorokat, hoztunk 5 filmet, amelyek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak vasárnap estére. 

Törésvonal

RTL Klub, 20:20 

Nem várt katasztrófa sújtja Kaliforniát. A Szent András-törésvonal mentén óriási erősségű földrengések döntik romba a városokat. A Dwayne Johnson által megformált Ray, a Los Angeles-i tűzoltóság légimentő-pilótája hősiesen igyekszik megmenteni válófélben lévő felesége életét, majd miután ez sikerül, együtt indulnak közös lányuk segítségére San Franciscóba. Mikor már azt hinné az ember, hogy a nehezén túl van, csak akkor jön a java.

Beépített szépség

Film+, 20:40 

Gracie, a nem túl nőies FBI ügynök hölgy új megbízást kap feletteseitől. Egy veszélyes terrorista merényletet tervez a Miss America szépségversenyen, neki pedig be kell épülnie a versenyzők közé, hogy megakadályozhassa a bűnözőt terve megvalósításában. Victor Melling, a profi stylist veszi kezelésbe Gracie-t, hogy egy gyönyörű és kifinomult szépségkirálynőt faragjon a rút kiskacsából.

A Vadász és a Jégkirálynő

Mozi+, 18:45 

Freya, a Jégkirálynő egy szörnyű tragédiát követően visszavonultan él a jégpalotában, ahol egy egész sereg kíméletlen vadászt képez ki. A birodalmában a legfőbb szabály, hogy senki sem szerethet, ám ezt a vadászok közül Eric és Sarah képtelen betartani, ezért Freya elszakítja őket egymástól. Miután a Jégkirálynő megtudja, hogy nővére, Ravenna meghalt, összegyűjti seregét és felkutatja a varázstükröt, hogy használhassa erejét. Ám a tükör és a Vadász segítségével olyan eseményekről hullik le a lepel, amikre senki nem számított.

 A könyvelő

Cool, 23:00 

A Ben Affleck által alakított Chris egy kiváló könyvelő, aki alvilági emberek üzleteinek könyvelését végzi. Egy nap egy robotokat tervező gyár könyvelésében a cég egyik alkalmazottjával együttműködve Chris furcsa hibákat fedez fel. Nagyjából 60 millió dolláros sikkasztás nyomaira bukkannak, eközben azonban valaki egy profi bérgyilkost küld rájuk, hogy elhallgattassa őket, ám Chris felveszi a kesztyűt, és elindul felkutatni, ki is áll az ügy hátterében.

Párterápia

Prime, 23:25 

Phil és Claire Foster egy átlagos középosztálybeli amerikai házaspár, két gyerekkel, szép házzal, de kissé kihűlőben lévő szerelmi élettel. Hogy újra fellángoljanak az érzelmek, Phil egy előkelő étterembe viszi vacsorázni feleségét, ám asztalt nem foglalt, így elcsenik egy másik házaspár foglalását, a Tripplehorn házaspárnak adják ki magukat. Vacsora közben azonban bajba keverednek, ugyanis az idegen páros ujjat húzott egy maffiafőnökkel, most pedig Fosterék futhatnak az életükért.

(Kiemelt kép: Shutterstock)