5 film, amitől a szombat este jobb már nem is lehetne

Kapcsolódjon ki ma is a TV előtt a legjobb filmek társaságában!

2022. július 2., 13:10

Szerző:

Ha nincs programja ma estére, és inkább otthon maradna hűsölni, ne bánja, mert olyan izgalmas és szórakoztató filmek mellett eresztheti ki a fáradt gőzt, mint a Mamma Mia! című vígjáték az ABBA legnagyobb slágereivel, és Meryl Streepel a főszerepben. De ha még több nevetésre vágyna, választhatja a Nagyfiúk 2. részét Adam Sandlerrel, vagy a Last Vegas című filmet Robert De Niro-val, Michael Douglas-szal, és Morgan Freemannel

Starsky és Hutch

TV2, 22:00 

Starsky a tökéletes zsaru, éjjel-nappal szolgálatban van, példátlan kitartással üldözi a bűnt, nem csoda, hogy nincs aki képes tartani vele a tempót. Egy nap Hutch lesz az új társa, aki viszont nem az a klasszikus értelemben vett rendőr. Ő egy laza fickó, alvilági kapcsolatokkal, életvitelében pedig már-már a törvényesség határát súrolja. A két rendőr egy gyilkossági ügyben kezd nyomozni, amiben minél mélyebbre ássák magukat, annál veszélyesebb dolgokba keverednek.

Szerelmünk lapjai

Cool, 20:20 

Az idősek otthonában egy úr egy romantikus történetet olvas fel egy hasonló korú hölgy lakótársának. A történet szerint Noah és Allie tini korukban azonnal egymásba szeretnek, ám a lány tehetős szülei ellenzik a fiatalok kapcsolatát, így a páros külön úton folytatja életét. Néhány év elteltével ismét keresztezik egymás útját, szerelmük pedig újra fellángol. Allie-nek választania kell a társadalmi rangja vagy az életre szóló szerelem között.

Mamma Mia!

Super TV2, 20:00 

Donna egy egyedülálló anya, aki egy mesés görög szigeten éli életét, ahol saját kis szállodáját vezeti. Lánya, a gyönyörű Sophie épp élete nagy napjára készül, ezért Donna meghívja az esküvőre két régi barátnőjét, egykori zenekarukból. Eközben Sophie is meghív három férfit a szigetre anyja múltjából, ugyanis már régóta tudni akarja, ki is lehet valójában az igazi apja. Az események során az ABBA együttes legnagyobb slágerei csendülnek fel, a paradicsomi szigeten pedig lángolnak az érzelmek.

Last Vegas

Film+, 20:50 

A hosszú évekig tartó agglegény élet után Billy házasodni készül. Legjobb barátai, Paddy, Archie és Sam igencsak meglepődnek a döntésén, mivel hatvan pluszosként ritkán szokás házasodni. Ennek ellenére a veterán csapat elindul Vegasba, hogy egy emlékezetes legénybúcsút tartsanak a vőlegény számára. Las Vegas rengeteg élményt ígér, buli, alkohol, szerencsejáték és egyéb nem várt fordulatok.

Nagyfiúk 2.

Prime, 21:00 

Lenny és családja hátrahagyja a nyüzsgő Los Angelest, és hazaköltöznek vidékre a szülővárosába, ahol a régi haverok is élnek. A legutóbbi találkozót követően három évvel újra összejön a dilis banda egy nyugis lazulásra, ám a suliban éppen befejeződik a tanítás, és nem várt meglepetéssel szembesülnek az apukák. Lenny rendez egy fergeteges ’80-as évek partit, de persze az sem úgy sikerül, ahogy tervezte.

(Kiemelt kép: Shutterstock)