Íme, a legjobb filmek a TV-ből a szombat esti mozimaratonhoz

Ha már a pattogatott kukorica és az üdítő bekészítve, mutatjuk a legszórakoztatóbb filmeket az estére.

2022. június 11., 13:30

Szerző:

Ma bátran tervezhetünk nagy családi filmezést, mert olyan minden korosztálynak kitűnő szórakozást kínáló filmek lesznek a TV-ben, mint a Jurassic Park első része, Jeff Goldblum-mal, Sam Neill-lel és Laura Dern-nel a főszerepben, vagy a közönségkedvenc Dirty Dancing, Patrick Swayze-vel és Jennifer Grey-el. 

… és megint dühbe jövünk

RTL Klub, 21:10 

A „Görög” és hírhedt maffiózó bandája tartja uralma és felügyelete alatt Miami kaszinóit és fogadóirodáit. O'Connor admirális feltett szándéka lekapcsolni az illegális fogadási csalókat, az ügyre Johnny Firpo hadnagyot állítja rá. Johnny mindenáron szeretné belerángatni az ügy felgöngyölítésébe testvérét, Charlie-t is, aki korábban nagy szerencsejátékos volt. Együtt elképesztően nagy pofonokat osztanak ki, és egészen mulatságos módszerrel számolják fel a bűnbandát.

A sziget

Viasat3, 21:00 

Egyetlen hely maradt a földön, amely még biztonságos és élhető az atomháborút követően. A sziget az, ahova csak a kiváltságosok juthatnak el, méghozzá sorsolás útján. Licoln 6-Echo, Jordan-2 Delta és rengeteg sorstársuk minden vágya, hogy őket sorsolják ki és jobb életük lehessen. Ám Lincoln rájön arra, hogy egy hatalmas átverés szereplői, ő sem az akinek gondolja magát, ezért Jordan-nel megpróbálnak elmenekülni a fejvadászok elől, akik rájuk vadásznak, hogy elhallgattassák őket.

A csajok háborúja

Cool, 21:00

Liv és Emma legjobb barátnők már gyermekkoruk óta, együtt tervezik még a hőn áhított álomesküvőjüket is. Csakhogy az élet közbeszól, úgy alakulnak a dolgok, hogy mindketten ugyanarra a napra és helyszínre szerveznek le mindent. A barátság a múlté, kőkemény háború veszi kezdetét, így mindketten megpróbálják tönkretenni a másik nagy napját. Az oltárhoz vezető úton vajon még van esély arra, hogy egyszer újra barátok legyenek?

Jurassic Park

Super TV2, 20:00 

Amikor Dr. John Hammond, egy gazdag vállalattulajdonos Costa Rica partjainál létrehozta a Jurassic Parkot, még nem sejtette, hogy ez lesz élete legnagyobb hibája. Az őslénypark megnyitása előtt a tulajdonos egy csapat szakértőt hívott a szigetre, hogy vizsgálják át a parkot nyitás előtt. Arra azonban senki nem számított, hogy az egyik informatikus nagy üzlet reményében kikapcsolja a biztonsági rendszert, így elszabadulnak az állatok és jöhet a futás meg a sikítás.

Dirty Dancing - Piszkos tánc

Paramount, 18:55 

A 17 éves Baby egy menő nyaralóhelyen tölti a nyári vakációját a családjával. A lány életében meghatározó szerepet tölt be a tánc, és amikor megismerkedik itt a jóképű tánctanárral, Johnny-val, azonnal beleszeret. A fiút épp táncpartner nélkül maradt egy verseny előtt, így Baby beugrik, és hamarosan kiderül, hogy elképesztően jók együtt. A lány apja nem nézi jó szemmel a fiatalok kapcsolatát, ezért mindent megtesz, hogy szétszakítsa őket.

(Kiemelt kép: Shutterstock)