5 film péntek estére, amik tökéletes kezdést adnak a hétvégének

Az alábbi 5 szórakoztató filmet kár lenne kihagyni ma este!

2022. július 15., 14:32

Szerző:

Erősen kezdjük a hétvégét, ha ma inkább otthon maradunk és a tévét választjuk szórakozásul, ugyanis olyan filmeket találunk a mai választékban, mint a 2004-es amerikai izgalmas akciófilm, A tűzben edzett férfi Denzel Washington és Christopher Walken főszereplésével, vagy mint a fordulatokkal teli A Da Vinci-kód Tom Hanks-szel a főszerepben.

Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Viasat3, 21:00 

A világ gonosztevőinek nagy részét sikerült rács mögé juttatnia az A.R.G.U.S. nevezetű titkos állambiztonsági szervezetnek. A cég egy ajánlattal rukkol elő az elítéltek számára, ugyanis aki szolgálatot vállal náluk, az visszakaphatja a szabadságát. Néhányan vállalják a feladatot, hogy jót cselekednek az emberiség érdekében, bár szinte teljesen kiszámíthatatlanok. Deadshot, Harley Quinn, El Diablo és a többi rosszfiú közreműködésével megalakul az Öngyilkos osztag.

Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA

Super TV2, 22:15 

Tíz évvel az előző részt követően visszatér Sophie és családja a mesés görög szigeten, mégpedig egészen érdekes megközelítésből. A film cselekménye ide-oda ugrál az időben, így bemutatva a múltbeli kapcsolatokat és történéseket, melyek alapvetően befolyásolták az ismert szereplők életútját. A sztori közben ismét az ABBA legnagyobb slágerei csendülnek fel, így biztosítva kellemes kikapcsolódást.

A sötét lovag - Felemelkedés

Film+, 21:00 

Már nyolc éve annak, hogy Batman felszívódott azok után, hogy magára vállalta Harvey Dent ügyész bűneit, és ünnepelt hősből üldözött rosszfiúvá vált. Már-már úgy tűnik, hogy Gotham a szervezett bűnözéstől mentes várossá vált, de ez nincs így, ugyanis megérkezik a rejtélyes gonosz Bane, és vele a macskajelmezes betörő Selina Kyle, akik teljes káoszt teremtenek. Szerencsére Batman visszatér és felveszi a harcot az ellenséggel, és mindent megtesz újra a város nyugalmáért.

A tűzben edzett férfi

Mozi+, 21:00 

Az egykori CIA ügynök, John Creasy egy barátja unszolására testőri munkát vállal Mexikóban. Egy helyi gazdag üzletember kislányára kell vigyáznia az országot sújtó gyermekrablási hullám közepette. A munka eleinte rutinfeladatnak tűnik, ám hamarosan rémálommá válik, a gyermeket ugyanis elrabolják, és John is megsérül az akcióban. John-t azonban kemény fából faragták, és megpróbálja kiszabadítani a kislányt az emberrablók karmaiból.

A Da Vinci-kód

Moziverzum,18:00 

Párizsban egy este a Louvre-ban holtan találják az intézmény kurátorát, Jacques Saunière-t, aki egyben a Sion-rend nagymestere is. A holttest mellett értelmetlennek tűnő jeleket talál a rendőrség, ezért a múzeumba rendelik az amerikai szimbólumkutatót, Robert Langdon professzort, hogy segítsen megoldani a rejtélyt. Hamarosan Langdon gyanúsított lesz, azonban Saunière unokája, Sophie a segítségére siet, és együtt megpróbálják felgöngyölíteni az ügyet.

(Kiemelt kép: Shutterstock)