5 közönségkedvenc film a TV-ből hétfő estére

Adjon méltó befejezést a hosszú hétvégének egy lenyűgöző filmmel.

2022. június 6., 13:19

Szerző:

Véget ért a hosszú hétvége, de még az estét érdemes kikapcsolódással tölteni, amelyhez most tökéletes filmeket találunk a TV-ben, mert egy olyan Charles Bronson klasszikus mellett, mint A hét mesterlövész, választhatjuk az igazi kasszasikerként berobbant 2019-es amerikai bűnügyi drámát, a Volt egyszer egy... Hollywood-ot, nem kisebb sztárokkal a főszerepben, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, vagy Margot Robbie.

Volt egyszer egy... Hollywood

RTL Klub, 22:35 

Rick Dalton hollywoodi western sorozatszínészként vált széles körben ismertté és népszerűvé, ám ő egy igazán nagy sikerű mozifilm főszerepéről álmodik. Egyre kevésbé érdeklődnek Rick után, barátai mind elhagyták, kivéve hűséges dublőrét, Booth-t, és Marvin Schwarz producert, aki arra bíztatja, hogy vállaljon szerepet egy európai westernben. Rick hallani sem akar erről, ráadásul feltűnik Charles Manson és hippi társasága, akik felkavarják az állóvizet.

A kém, aki dobott engem

TV2, 22:20

Audrey és Morgan Los Angelesben élik a kis világukat, legjobb barátnők és imádják egymást. Egy nap kiderül, hogy Audrey exe kém, akit jelenleg is bérgyilkosok egy kisebb hada üldöz, és a csajok lakása sem tabu számukra. Ezen felbuzdulva a lányok úgy döntenek, hogy kezükbe veszik az irányítást, beszállnak a kémjátszmába, habár fogalmuk sincs róla, hogyan is kell ezt csinálni. Kalandos útjuk Európába vezet, sőt még egy sármos ügynököt is a behálóznak…

A hét mesterlövész

Duna, 20:50 

Rabló banditák zaklatják és fosztogatják a falvakat Mexikóban, akik Calvera vezetésével jönnek a hegyekből, elviszik a lakosok pénzét és a termés nagy részét. Egy kis falu, Ixcatlan lakói megelégelik a betolakodók folytonos terrorját, így felbérelnek néhány embert, akik képesek megvédeni őket. Hét fegyveres vállalkozik a feladatra, akik már felkészülve várják Calvera-t és haramiáit.

Kisasszonyok

Cool, 20:00 

Apa és családfő nélkül felnőni nem egyszerű, főleg egy férfiak uralta világban. A March lányok pedig pont ebben a cipőben járnak, anyjuk egyedül neveli őket, ugyanis apjuk a polgárháborúban harcol. A négy lány nem hajlandó elfogadni a társadalmi normákat, ők önállóbbak, bátrabbak és szabadabbak a kortársaiknál. Felnőtté válásuk során sokszor csalódás éri őket, de folyton reménykednek és tanulnak, sőt a szerelem is az ajtón kopogtat.

Páros mellékhatás

Prime, 21:00 

Négy férj és négy feleség utazik egy trópusi üdülőparadicsomba, mindannyian a házasságukat szeretnék rendbe hozni a vakáció alatt. Napfény, tenger, pihenés, pálmafák, wellness, mi kell még? A párok hamar rádöbbennek, hogy a tökéletesnek tervezett nyaralás csak akkor éri el célját, ha szembe néznek a problémáikkal. Ez persze még egy ilyen helyen sem egyszerű.

(Kiemelt kép: Shutterstock)