5 film a TV-ből, amitől a vasárnap estéje jobb már nem is lehetne

Egy jeges üdítő, és hűsölés a szobában egy szórakoztató film mellett a legjobb, amit tehet ebben a nagy hőségben.

2022. július 24., 13:59

Szerző:

A mai este sem múlhat el izgalmas filmek nélkül, amik között éppúgy találunk majd szerelmeset, mint kalanddal és akcióval telit. Ilyen például a Mielőtt megismertelek című romantikus filmdráma Emilia Clarke és Sam Claflin főszereplésével, vagy az Indiana Jones filmsorozat harmadik része, Harrison Forddal a főszerepben. 

Mielőtt megismertelek

TV2, 18:55 

A mindössze 26 éves, csinos, életvidám, pozitív gondolkodású lány, Louisa „Lou” Clark éppen munkát keres, hogy segíteni tudjon családján. Sikerül is állást szereznie a dúsgazdag Trainor család kastélyában, ahol a család fiáról, Willről kell gondoskodnia. A srác sikeres üzletember volt, élvezte az életet, azonban minden megváltozott egy motorbalesetet követően, amikor is kerekesszékbe kényszerült. Lou optimista természete talán kirángatja a fiút a depresszióból.

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Super TV2, 18:25 

Jones professzor újabb fergeteges kalandba keveredik, ezúttal a náci Németország orra elől igyekszik megszerezni egy felbecsülhetetlen értékű ereklyét. A rosszfiúk Krisztus kelyhét, a Szent Grált szeretnék megkaparintani, ráadásul Indi apja és az ő térképe a kulcs ahhoz, hogy megtalálhassák a kincset. Az öreg Jones fogságba esik, így hát a fiatalúrnak kell megmentenie őt és a Grált a nácik karmai közül.

A Gyűrűk Ura – A két torony

Film+, 18:15 

A gonosz ereje és a sötétség egyre csak nő. Szauron, a Sötét Úr és Szarumán, az áruló mágus, azaz a két torony szövetségre lép. Középfölde sorsa a tét, miközben Frodó és Samu cipeli a súlyos terhet a Végzet Hegye felé, hogy annak tüzében elpusztíthassák a gyűrűt, ám nem várt akadályba ütköznek. Felbukkan Gollam, aki magának követeli a drágaságot. A Gyűrű Szövetségének még élő tagjai folytatják a küzdelmet az ork seregek ellen, akik Gondor felé tartanak.

Sokkal több mint testőr

Mozi+, 21:00 

A „tripla A” minősítésű ügynököt, Michael Bryce-t lefokozzák másodosztályú testőrré egy félresikerült munka miatt. Bryce mindent elkövet, hogy bizonyítsa, ő még mindig a legprofibb szakember, ezért elvállalja egy bérgyilkos, Darius Angliából Hollandiába szállítását. Igencsak nehéz fába vágta a fejszéjét a testőr, mivel Darius egy Dukovics nevű kegyetlen kelet-európai diktátor ellen tanúskodna, így az átszállítása során rengetegen megpróbálják elhallgattatni.

Az acélember

RTL Klub, 20:00 

Clark Kent a Kripton bolygón született, otthona pusztulása előtt szülei menekítették a Földre. Az emberfeletti képességekkel rendelkező ifjú igyekszik beilleszkedni új környezetébe, ám az idő közben felszínre törő igazság nem hoz lelki békét számára. Ráadásul a Kripton zsarnokai is feltűnnek, akiknek feltett szándéka, hogy megszerezzék Kenttől a Kódexet, aminek segítségével egy új Kriptonná változtatnák a Földet. Így nem csak önmagával kell megküzdenie, hanem a gonosz Zod tábornokkal is.

(Kiemelt kép: Shutterstock)