Hódi Pamela egy éve küzd a koronavírus utóhatásaival

Tavaly szeptemberben volt covidos, és még mindig nem olyan az állapota, mint korábban.

2021. november 8., 09:50

Szerző:

Már több, mint egy éve volt, hogy Tóth-Hódi Pamelának pozitív lett a koronavírus-tesztje, de azóta sem múltak el teljesen a tünetei. A Berki Krisztiánnal közös gyermekük miatt hosszú ideje hadakozó médiaszemélyiség most a Bors című lapnak beszélt egészségi állapotáról.

„Azt gondoltam, hogy idővel minden visszatér, sajnos mégsem érzem százszázalékosan az ízeket és a szagokat”

– számol be Tóth-Hódi Pamela. Nyilatkozata egybevág azzal, amit többek között Várkonyi Andrea is mondott még tavasszal a Mokkában a TV2-n: számára szintén tartósak maradtak a covid-fertőzés bizonyos tünetei.

„A betegségem előtt az intenzív illatoknál mindig éreztem egy erős, kicsit zavaró szagot az orromban, ahogy májusban megszületett a kislányom, ez egyik pillanatról a másikra megszűnt. Sajnos azóta ez megfordult, mert például hiába állok egy bűzös kuka fölött, egyáltalán nem érzek semmit. Ez még nem is lenne baj, de amikor parfümöt szerettem volna vásárolni, rájöttem, a jó illatokat sem érzékelem”

– többek között ezt meséli Tóth-Hódi Pamela az állapotáról, amint azt a Ripost is idézi. A modell-influenszer hozzáteszi, hogy van még remény, hogy visszaszerzi a szaglását, így továbbra is küzd a gyógyulásáért: immár egy éve.

Tóth-Hódi Pamela egyébként tegnap, azaz vasárnap ünnepelte első házassági évfordulóját, erről az Instagramon posztolt. Azért is jeles nap volt számára a tegnapi, mert ekkor lett hat hónapos kisebbik gyermeke, Evolet.

(Kiemelt kép: dfp.hu)