Tóth Gabi influenszerként is visszatért: ezt kellett korrigálni

Aki azt hitte, hogy Tóth Gabi karrierjének betesz a válás híre, az most már biztosan nagyot tévedett.

2023. szeptember 4., 10:14

Szerző:

Egy hónap sem telt még el azóta, hogy Tóth Gabi énekesnőről kiderült, hogy összejött az egyik táncosával és szétmentek a férjével és a két dolog valószínűleg nem teljesen független egymástól. A 2005-ös Megasztár felfedezettjének ellendrukkerei talán arra számítottak, hogy ez a fordulat betesz majd Tóth Gabi karrierjének, hiszen hatalmas felháborodást keltett, hogy a keresztény értékekről, családról és férje iránti örök szerelméről gyakran nyilatkozó énekesnőről kiderült, hogy hirtelen új kapcsolatot kezdett.

Nos, egy pár hetes szünet után Tóth Gabi állami rendezvényeken is újra feltűnt, ugyanúgy, mint korábban. Tévéműsorai és koncertjei szintén folytatódnak zavartalanul. De vajon akadnak-e még olyan cégek-vállalkozások, akik Tóth Gabival szeretnék magukat népszerűsíteni? A hétfő reggel meghozta a választ erre a kérdésre is, amikor a botrányhős énekesnő az első reklámposztját publikálta a válás bejelentése óta – ezek szerint influenszerként is ugyanúgy szerepel tovább Tóth Gabi, mint korábban.

A hétfői, #hirdetés címkével ellátott posztban a következők állnak:

„Hollós Dóránánál jártam az Essential Beauty Salonban szemöldökkorrekción. Legprofibb kezekben! Köszönöm, Dóra!”

Tóth Gabi frissen korrigált szemöldökét alább lehet megtekinteni, az összehasonlítási alap, azaz az énekesnő korábbi szemöldöke az oldal tetején látható, júliusban készült fotón látható.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)