Tóth Gabi ezért retteg az estéktől: Van, amikor már délután görcsbe rándul a gyomrom

Íme, mi okoz Tóth Gabinak gyomorgörcsöt nap, mint nap.

2022. január 31., 13:19

Szerző:

Tóth Gabi énekesnő újabb bejegyzést tett közzé a Család.hu című oldalon vezetett blogjában, és ebből arról vall, hogy van egy probléma, amitől néha kész gyomorgörcse van: nagyon nehezen alszik el a kislánya.

„Az én egyetlen pici csalogányom már elmúlt ugyan kétéves, de az altatás még mindig egy rémálom. Annyira nehezen alszik el, és olyan macerás rituálé, hogy bevallom őszintén, van, amikor már délután görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, közeledik az este. Persze a kéretlen tanácsok, ítéletek most sem kerülnek el, és én egy-egy ilyen „kedves” megjegyzés során néha elbizonytalanodom, hogy talán én vagyok a világ legrosszabb anyukája. Sajnos nem is néha”

– írja Tóth Gabi kislányáról, Hannarózáról.

Az énekesnő leír több altatási módszert is az autóban furikázástól a mellen pihentetésig, és a konklúziója egyrészt az, hogy a dolgok nem maradhatnak úgy, ahogy most vannak, de másrészt hozzáteszi a következőket is:

„kevés dologhoz ragaszkodom, de a saját ágyban alvás ilyen. Elaludnia a saját ágyában kell, és ezért inkább bevállalom a neheztelő megjegyzéseket és a véget nem érő esti hisztiket, de ebből nem engedek.”

Tóth Gabi a posztjában további tanácsokat kér az altatással kapcsolatban követőitől, kommentelőitől.

A következő témákról szintén a blogjában írt Tóth Gabi

Amikor belebetegedett a negatív energiahullámba és ágynak dőlt

Amikor gyerekkorában megalázta egy tanára

Amikor váratlanul lehányták egy bálon

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)