Tóth Gabi élete veszélybe került: Biztosra vettem, hogy meg fogok halni

Tóth Gabit a családi nyaralás alatt érte a baj. 

2022. augusztus 1., 13:41

Szerző:

Tóth Gabi a csalad.hu oldalon vallott arról, hogy mi történt vele a családi nyaralásuk alatt. Az énekesnő mindig is félt a darazsaktól, sőt egyszer egy vizsgálat során kiderült, hogy allergiás a csípésükre. A sztárnak korábban az orvosok felírták az Epipen injeckiót, amit mindig magánál hord és habár mostanáig megúszta csípés nélkül, néhány nappal ezelőtt mégis megtalálta egy darázs.

„A szuper nyaralásunk után, szinte rögtön tovább indultunk Palkonyára, ahol megtartottuk a már hagyományos vacsoraestünket Verával és a pasikkal. Már lekerült rólam a „hurrá, nyaralunk stressz”, szinte teljesen elengedtem a félelmeimet. Életemben először megcsípett egy darázs. Ismétlem, megcsííípeeeettt eeeegy darááááázs! Persze nem volt nálam a „tollam”, a fülemben zakatolt a szívem, hallottam, ahogy kalapál. Nyilván pánikba estem, és a pánik hasonló tüneteket produkált, mint amit a fejemben a darázscsípés jelent egy allergiás ember számára.
Rengeteget olvastam arról, hogy mik a tünetek, így pontosan tudtam, hogy mi következik, és az agyam ennek megfelelően el is kezdte azokat a tüneteket mutatni. Persze összeszaladtak az emberek, és mindenki próbált nyugtatni. Nagyon, nagyon, nagyon féltem. Biztosra vettem, hogy meg fogok halni. Kértem Gábort, hogy vigyázzon a Hannira. Túlzás nélkül mondom, hogy olyan közel éreztem a halált, mint 18 évesen a műtétemnél”

- mesélt a drámai pillanatokról Tóth Gabi.

Az énekesnő hozzátette, hogy közel egy óra kellett ahhoz, hogy elhiggye életben fog maradni. A blogjában köszönetet mondott két helyi asszonynak is, akik remekül helyt álltak és segítettek neki. Tóth Gabi szerencsésen megúszta a történteket, talán azért is, mert az allergiavizsgálata a terhessége előtt volt és a hormonváltozás erre is kedvező hatással lehetett. A sztár úgy érzi, hogy a darázscsípéstől újjászületett. 

Tóth Gabiról még több

Tóth Gabi felháborodott, hogy mekkora óradíjat kért tőle a bébiszitter

Fotó: Tóth Gabi elképesztő szerelésben élvezi a nyarat

Tóth Gabi egy meghitt családi fotót tett közzé

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)