Tóth Andi válaszolt a zaklatójának: Szétrúgom a segged

Tóth Andi feljelentést is kilátásba helyez.

2023. április 8., 07:07

Szerző:

Tóth Andi legfrissebb, péntek esti posztjával azt jelentette be követőinek, hogy az Ardell Hungary nevű szempillamárka arca lett. A promóposzt alatti kommentekben azonban megjelent egy maricspeti26 nevű felhasználó, és kommentjéből kisebb balhé tört ki.

„Igen, igaz a hír, Andi meg Peti kibékültek!! Nem véletlen nem törölték le a képeket!!! Tiktokon is követik egymást, az egész szakítás kamu volt!”

– így kezdődik az önmagát Marics Peti rajongójaként leíró felhasználó kommentje, de a többit nem is érdemes idézni, mert annyira nyilvánvalóan légből kapott.

Tóth Andi válaszából kiderül, hogy ez a bizonyos követő nem először hagy ilyen üzenetet, és a 23 éves énekesnő számára roppant terhessé váltak az illető által terjesztett pletykák. Tóth Andi a következőket válaszolja erre:

„szia! Szeretnélek megkérni, hogy hagyd abba a zaklatást, illetve a nem valós, általad kitalált storyk terjesztését, Instán, Facebookon, Redditen, ne írj többet, ne jelölgess, ne mocskold a nevem, mert A: szétrúgom a segged B: feljelentelek! Szempillát vegyél! Pusz!”

A felhasználó erre még annyit válaszolt még, hogy szerinte ő nem mocskolta Tóth Andi nevét, de természetesen a többi hozzászóló az énekesnő pártját fogta, így az illető többet nem kommentelt (ebben a beszélgetésben legalábbis). Alább találja a kérdéses posztot.

És ha már a közösségi oldalaknál tartunk, Tóth Andiról nemrég derült ki, hogy olvassa a Redditen róla megjelenő véleményeket, egyet maga is újraposztolt.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)