Tolvai Reni keményen beszólt azoknak, akik sajnáltatják magukat az Instagramon

Tolvai Reni szerint nagy divat most sírni a közösségi médiában, íme, ő miért nem teszi.

2022. január 28., 11:40

Szerző:

Tolvai Reni rendszeresen posztol az Instagramra: a 30 éves énekesnő a zenei karrierje mellett a hétköznapjairól és sminkkollekciójáról oszt meg rendszeresen érdekességeket, plusz szexi kontenttel is szórakoztatja az erre fogékonyakat.

Ami viszont nem szokott lenni Tolvai Reni Instagramján: panaszkodás. Az énekesnőtől követői kérdeztek a közösségi médiában az elmúlt órákban, ő pedig automatikusan eltűnő sztoriban válaszolt. Az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy Tolvai Reni mindig is ennyire tele volt-e önbizalommal. Íme a válasz:

„dehogyis... Soha, most sem vagyok az, csak senkire nem tartoznak a rossz napjaim, nem fárasztom a követőim a gondokkal, van mindenkinek elég. Próbálom csak azt mutatni magamból, ami motivál, ami kreatív, ami mosolyt csal az arcra vagy jó érzést.”

Erre az a felvetés érkezett az egyik követőtől, hogy a nehéz napokat, a problémákat is meg lehet osztani úgy, hogy az motiváló legyen a követők számára. Tolvai Reni erre a következőt válaszolta:

„én abban hiszek, hogy azt mutassuk, amiben jók vagyunk. Ki vagyok én, hogy ahhoz is értsek, hogyan kell átvészelni a dolgokat? Én elbújok, ha bajom van, eszembe nem jut posztolni vagy fotózni magam, ha sírok, tudom, ez nagy divat most. Nekem tényleg csak akkor van kedvem posztolni, ha valami vicceset, kedveset, szépet, hasznosat tudok mutatni. Az önsajnáltatástól kivagyok. Bocsi.”

„Ez nagy divat most”: nyilvános könnyek

Adele sírva tett szomorú bejelentést az Instagramon

Videó: Rubint Réka sírva beszél Schobert Norbert sztrókjáról

Puskás-Dallos Bogi egy interjúban nem merte elmondani, miért sírt utoljára, de az Instára kiírta

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagramja)