Kiderült, milyen betegséggel küzdött Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia

Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia spirituális  volt. 

2023. február 24., 07:14

Szerző:

Mint megírtuk, napra pontosan öt évvel a férje halála után elhunyt Kárászy Szilvia. Tahi Tóth László özvegye hasnyálmirigyrákkal küzdött. A zongoraművész először nem akarta a műtétet, Indiába utazott gyógyulni.

„Fél évvel ezelőtt szólt nekünk Szilvia, hogy gyógyíthatatlan beteg, hasnyálmirigyrákja van. Természetesen felajánlottuk neki a segítségünket, szerettük volna mindenben támogatni, de nem akarta. Ahogy a gyászában, úgy a betegségében is egyedül akart lenni. Vasárnap még váltottunk néhány üzenetet, az utolsó időszakban már csak így kommunikáltunk. Nem tudtunk neki segíteni, nem akart meggyógyulni… Mégis megdöbbentett, és lesújtott bennünket a halálhíre, de most már együtt vannak. Döbbenetes, hogy ugyanúgy február 23-án hunyták le örökre a szemüket”

- nyilatkozta a Borsnak egy családtag.

Tahi Tóth László fivére, Tahi Tóth Gábor elmondta, hogy a sógornőjének a betegség előtt nagy tervei voltak: Amerikában szeretett volna koncertet adni, de erre sajnos már nem került sor. Kiderült, hogy Kárászy Szilvia azért utazott Indiába, mert hitt az ottani gyógyításban.

„Egy-másfél hónappal ezelőtt Indiába utazott, ahol egy ajurvédikus kezelésen vett részt, majd itthon megműtötték, ám az állapota nem javult”

- nyilatkozta a Blikknek Tahi Tóth Gábor.

Egy ismerős elmondta, hogy a műtétre már túl későn került sor:

„A műtétet, amit nemrég elvégeztek rajta, hamarabb kellett volna, de Szilvia nem akarta, pedig sokan próbáltuk rábeszélni őt... hasztalan. Spirituális beállítottságú emberként inkább a természetes gyógymódokhoz folyamodott, ezért is utazott el Indiába, utána pedig már túl késő volt”

- mondta.

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)